Publicat 13 Nov 2007 | Expiră 14 Dec 2007

Muncitori in agricultura in Marea Britanie

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studenti care vor sa castige bani,sa lucreze in agricultura in Marea Britanie, cu contract de munca pe 3 sau 6 luni maxim.Studenti care vor sa viziteze si sa cunoasca viata englezilor si sa capete experiente pretioase in domeniul agriculturii.

Descrierea jobului

Jobul este oferit de firma Concordia-Marea Britanie, este in agricultura in Marea Britanie in ferme, la cules de fructe si legume,sali de impachetat,ferme de flori etc.Cu program de 39 de ore pe saptamana, cu salariul saptamanal ,5,85 de Lire pe ora si 8,85 de Lire pe ora dupa program, cazare asigurata de ferma respectiva la pret de 20 de Lire.Plecarile sunt dupa data de 01.01.2008.Pe program se pot inscrie fete si baeti studenti sau tineri pana la 30 de ani. Plecarea este din Bucuresti cu avion. Programul costa in jur de 450 de euro in pret sunt incluse biletele de avion dus-intors.Iscrierea este gratuita si se poate face si prin posta,prin completarea de \" cerere de participare care puteti sa descarcati pe situl: www.ukbrigade.com si o poza de pasaport la adresa firmei din Craiova.

Descrierea companiei

Concordia este o firma din Anglia care asigura fermierilor din Anglia,muncitori din Romania si Bulgaria de 15 ani. Firma are mai multi agenti care lucreaza in toata Europa.In Romania firma are 3 agenti,unul dintre ei il puteti gasi la Craiova pe adresa C.D Fortunescu Nr.20. Pentru mai multe informatii accesati www.ukbrigade.com sau sunati 0731833144.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori in agricultura in Marea Britanie  -  CONCORDIA