Publicat 03 Feb 2016 | Expiră 06 Mar 2016

Muncitori ferme de animale Marea Britanie

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se solicita OBLIGATORIU persoane cu cunostinte de limba engleza la nivel minim conversational
Candidatul ideal detine diploma in agricultura cu specializare productia laptelui. Varsta maxima este pana in 30 de ani. In cazul in care aveti experienta in inseminare artificiala, varsta maxima este de 35 de ani.

Descrierea jobului

SC Munca Strainatate SRL cauta tineri ambițioși femei si barbati, care sunt interesati sa munceasca la fermele de animale din Marea Britanie si Irlanda.

Ferma are intre 250 si 800 de vaci iar munca la ferma implica hranirea si ingrijirea animalelor , extragerea mecanica a laptelui cu sisteme profesionale, utilizarea masinilor agrcole.

Salariu brut este de 460 de lire la 60 de ore lucrate pe saptamana. Se plateste cu 6.7 lire pe ora pana la 39 de ore. Orele suplimentare se platesc cu 10.05 lire pe ora.

Cazarea este asigurata contra cost de catre angajator.

Perioada de proba este de o luna . Dupa perioada de proba daca ambele parti sunt multumite , se va face contract de munca pe minim un an. Se ofera un training platit timp de o luna.

Primim locuri de munca disppnibile pe toata perioada anului. Pentru aplicare, informatii si detalii suplimentare trimiteti un email la adresa joburi@joburiuk.ro sau sunati la numarul 0729 976 682.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori ferme de animale Marea Britanie  -  Munca Strainatate S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close