Publicat 09 Ian 2018 | Expiră 09 Feb 2018

Muncitori Depozite UK

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Selectăm bărbați, femei, cupluri, grupuri de prieteni, pentru a lucra în Anglia! Ofertă de lucru - Muncitori Depozite Anglia! Nu se cere experienţă, iar plecarea este rapidă! Nu se percep taxe de mediere! Responsabilități la locul de muncă: Ridicare, ambalare, încărcare și descărcare, transportul mărfurilor pe teritoriul depozitului, completarea facturilor și alte responsabilităţi legate de post.

Descrierea jobului

Cerințe: - Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu - conversațional;
- Seriozitate;
- Profesionalism;
- Disponibilitate imediată.
- În momentul în care candidatul ajunge la destinaţie (WOLVERHAMPTON BUS/TRAIN STATION) va fi aşteptat de către un reprezentant al agenţiei imobiliare, va fi cazat şi asistat până la începerea muncii.
- Asistenţă gratuită pentru programare la NINO (national insurance number) şi deschidere cont bancar.
- SIM card Lyca Mobile gratuit.

Aplică acum! Locuri limitate! Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

Descrierea companiei

BRILLIANT RECRUITMENT-agentie specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca, inregistrata la ITM, numar de inregistrare 5595

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori Depozite UK  -  Brilliant Professional

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close