Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

MUNCITORI CONSTRUCTII

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

ODL Personnel recruteaza URGENT - MUNCITORI CONSTRUCTII pentru diverse proiecte in Irlanda de Nord & Irlanda.

Cautam personal cu abilitati in urmatoarele domenii:

- ZIDARIE

- MUNCITORI - BETON

- DULGHERI

- RIGIPSARI (montatori & finisori)

- TENCUITORI/ GLETUITORI

- MONTATORI TAMPLARIE SI PERETI CORTINA

- MUNCITORI NECALIFICATI CONSTRUCTII


Aplicantii trebuie sa fie pregatiti sa lucreze pentru perioade de min 6 luni, sa fie flexibili, adaptabili si deschisi la nou.

Cunoasterea limbii engleze este preferabila, dar nu este o conditie obligatorie.

Veti primi suport in procesul de obtinere a NINO, deschiderea conturilor bancare, obtinerea cardului CSR necesar lucrului in site uri de constructii. Oferim cazare in relativa apropiere a site-urilor de constructii.

Asteptam aplicatiile dvs via email: [email protected]; Ne puteti de asemenea contacta via Messanger sau pe pagina noastra de Facebook ODL Personnel. Nu uitati sa ne lasati un numar de telefon la care va putem contacta.


Descrierea companiei

ODL Personnel Ltd este o companie de recrutare cu sediul in Belfast, Irlanda de Nord. Orasul a devenit o destinatie populara, fiind un loc prietenos si primitor, cu un cost de viata mai redus decat in alte orase din UK, atat in ceea ce priveste costul chiriei, cat si al mancarii si transportului. ODL Personnel lucreaza cu parteneri de incredere in domeniul constructiilor, un domeniu in crestere, ce ofera oportunitati profesionale la cele mai inalte standarde. Toți angajații vor semna contract legal de muncă, care le va asigura dreptul la beneficii sociale și accesul la îngrijire medicala în UK. Vom fi alaturi de Dvs de la plecarea din tara si pe tot parcursul sederii in Irlanda de Nord pentru a va acorda sprijin in mod eficient, rapid si in conditii de maxima siguranta. ODL Personnel nu percepe niciun fel de comision sau taxă de mediere pentru serviciile prestate!

www.odlpersonnel.co.uk

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

MUNCITORI CONSTRUCTII  -  ODL Personnel Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close