de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 11 Nov 2019 | Expiră 11 Dec 2019

Muncitori calificati in constructii

10 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleză
  • Peste 2 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Condiții de angajare:
un nivel al limbii engleze sau germane cel puțin A2 (este necesar să poți dialoga în limba engleza întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic)
calificare în domeniul în care lucrați (obligatoriu)
experiență pe același post sau un post similar
seriozitate, dorință, pasiune

Descrierea jobului

Principala arie unde recrutăm este cea tehnică, a muncitorilor calificați. Suntem specializați în recrutarea de personal în următoarele domenii:

domeniul instalațiilor: Instalator sanitare, Instalator termice, Instalator răcire, Instalator gaz, Instalator climă și ventilație,
domeniul metalelor: Sudor MIG/MAG, Sudor TIG, lăcătuș mecanic, lăcătuș montator, muncitor fabrica
domeniul construcțiilor: Zidar, Fierarbetonist, Dulgher,Montator rigips, Montator gresie și faianță,

Dacă nu faci parte din una din categoriile de mai sus, nu trebuie să-ți faci griji, trimite-ne CV-ul și noi vom incerca să găsim un job potrivit și pentru tine!

Descrierea companiei

Principala arie unde recrutăm este cea tehnică, a muncitorilor calificați. Suntem specializați în recrutarea de personal în domeniul tehnic.
Nu percem comision

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori calificati in constructii  -  Aldea Recruitment

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close