Publicat 30 Apr 2021 | Reactualizat 28 Mai 2021 | Expiră 31 Mai 2021

Muncitori calificati finisaje interioare in Strainatate

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Comunicare: sunteţi capabil/ă să comunicaţi clar şi concis, atât în scris cât şi verbal, şi recunoşti faptul că pentru o bună comunicare trebuie să ştiţi să ascultaţi şi să extrageţi informaţia necesară.
Leadership: vă asumaţi responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse şi luaţi initiativa fară ca să vi-i se spună ce trebuie să faceţi.
Orientare spre rezolvarea problemelor: sunteţi capabil/ă de a identifica şi analiza o problemă existentă/potenţială şi găsiti soluţii potrivite pentru fiecare situaţie în parte.
Încredere: Vă cunoaşteţi punctele tari şi ştiţi de ce sunteţi capabil şi ce puteţi realize.
Flexibilitate: vă adaptaţi uşor în funcţie de situaţie şi sunteţi deschis către noi idei şi persoane.
Energetic/ă: vă place să munciţi şi sunteţi dispus/ă să investiţi timp şi efort pentru a vă atinge obiectivele.
Lucrul in echipă: vă place lucrul în echipă şi de asemena puteţi lucra indiviual

Descrierea jobului

Montaje: mobilier, gresie, rigips, marmura, instalatii sanitare, parquet, pereti despartitori.

Obligatoriu: pasaport si test Covid.

Descrierea companiei

Avem mai mult de 25 de ani de experiență, în diferite sectoare, de la mobilier la instalarea hotelului, de la managementul site-ului la peretele de compartimentare a geamurilor. Putem oferi un set larg de activități profesionale în sectorul construcțiilor. Sarcina noastră principală este de a vă satisface, clientul nostru, care lucrează cu tine în realizarea proiectului dumneavoastră uimitor în respectul total al prețului și timpului de livrare.
► Compania este specializată în oferirea clienților un serviciu complet: de la asamblarea mobilierului până la montarea pardoselilor, de la crearea de lucrări de gips-carton și tavane false până la spălarea în alb, de la lucrările de tâmplărie efectuate la fața locului până la toate detaliile necesare pentru accesorii. Întotdeauna gata să satisfacă clienții și atât de inovatoare, astfel încât să fie în măsură să anticipeze cererea, astăzi Interior Asamblarea este una dintre puținele companii capabile să ofere un excelent "mănușă albă" serviciu: "mănuși albe" pentru a răspunde cu exclusivitate, curățenie, profesionalism și precizie la cererile pentru un "la cheie" serviciu.
► Capacitatea de a respecta valorile și principiile tradiției, flancate de curajul și inițiativa de a privi înainte, reprezintă puterea de asamblare interior. Proprietarii și angajații lucrează împreună pentru a atinge obiective din ce în ce mai ambițioase și pentru a împărtăși succese din ce în ce mai importante.
► Interior As asamblat investește în formarea profesională a tehnicienilor săi într-un mod continuu și constant, astfel încât să poată fi actualizat cu privire la cele mai recente tehnologii și știri din industrie, în scopul de a aduce valoare adăugată fiecărui proiect.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori calificati finisaje interioare in Strainatate  -  Interior Assembling S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close