de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Oct 2019 | Expiră 21 Nov 2019

Muncitori calificati fabrica cherestea / gaterist

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se cauta persoane serioase, dinamice, cu spirit de echipa.
Experienta in prelucrarea lemnului si notiuni de limba franceza constituie un avantaj pentru angajare.

Descrierea jobului

Angajator francez cauta sa angajeze doua persoane (femei si/sau barbati) pentru munca la o fabrica de cherestea localizata in Franta, regiunea Haute-Marne.

-> Un post de muncitor care presupune marcarea si taierea lemnului cu drujba, pregatirea produselor pentru expediere si incarcarea lor in camion cu ajutorul unui manitou etc.

-> Un post de gaterist care presupune efectuarea operațiunii de debitare si sortare a diferitelor tipuri de lemn, în conformitate cu regulile de siguranță și cerințele de producție.

- Program de lucru 40 h / saptamana
- Ore suplimentare platite
- Program de lucru de Luni-Vineri
- Asigurare medicală plătită
- Contractul de munca determinat pe o perioada de 1 an

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Muncitori calificati fabrica cherestea / gaterist  -  Scierie de Dinteville

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close