Publicat 17 Iul 2019 | Reactualizat 14 Aug 2019 | Expiră 17 Aug 2019

Muncitori calificati constructii

7 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

RESPONSABILITATI
Se angajeaza urmatoarele posturi :
1. Electrician autorizat ANRE(joasa ,medie tensiune,frigotehnie) de preferat cunostinte practice solide atat pe electrica cat si pe curenti slabi -1 post
2. Zugravi -2 posturi
3. Conducator si mecanic de utilaj-buldoexcavator - 1 post
4. Zidar - 1 post
5. Fierar betonist - 1 post
6. Dulgher - 1 post
Angajarea se face pentru a se efectua :
1. lucrarile din planul de investitii al companiei
2. lucrarile necesare de reparatie, mentenanta obiectivelor de lucru existente, si pentru executarea lucrarilor de dezvoltare la obiectivele existente:
- amenajari interioare
- finisari interioare
- intalatii sanitare
- glafuri
- tavan casetat
- placari si izolatii exterioare
- lucrari specifice de structura si fundatie
In perioada in care nu exista front de lucru pentru activitatea de constructii personalul incadrat se va alatura activitatii de productie + mentenanta obiective cladiri.

Descrierea jobului

Se solicita experienta si buna stapanire a profesiei pentru care trimite CV

Descrierea companiei

AIS GRUP este un grup de firme ce activeaza in domeniile: medical-farmaceutic , ce s-a infiintat din anul 1991 si acopera prin domeniile sale de activitate cel de productie substante chimico-farmaceutice, distributie medicamente prin depozit si farmaciile proprii, serviciilor medicale, laborator analize medicale si consultanta IT. Ca producator de substante chimico-farmaceutice, prin firma AIS & A PRODIMPEX, ne-am definit activitatea in producerea de materii prime ce se adreseaza industriei farmaceutice, producatorilor de medicamente, producatorilor de acumulatori, baterii, vopseluri, sticlarie.Activitatea de productie este specializata in producerea : Carbonat de Calciu farmaceutic, Sulfat de Bariu farmaceutic si precipitat, Fosfat dicalcic, Sulfat de Magneziu farmaceutic si tehnic, Fosfat de Zinc, Lactat de Magneziu, Carbonat bazic de Magneziu, Monoclor acetat de Sodiu.Pe langa activitatea de productie, prin domeniul de activitate al celorlate firme asiguram prin AIS PRODIMPEX din anul 1991 si AIS PHARMA S.R.L. din anul 1998, activitatea de depozit farmaceutic si distributie de medicamente in retelele de farmacii deja existente si vanzarea directa de medicamente in farmaciile proprii. Postul este ofertat de firma AIS & A PRODIMPEX.
Din 2009 prin AIS CLINICS & HOSPITAL oferim servicii medicale prin cele 19 specialitati medicale pe care le are la dispozitie.Pe piata serviciilor medicale suntem prezenti din 2004 prin firma AIS CLINIC, dupa care din 2009 in urma investitiilor si dezvolatarii activitatii functionam sub o titulatura noua ca AIS CLINICS & HOSPITAL intr-o clinica noua, moderna cu aparatura si dotari de ultima generatie in cadrul careia functioneaza si o baza de recuperare medicala unde se desfasoara activitatea specifica de recuperare medicala.Alte servicii nou dezvoltate in portofoliul de servicii puse la dispozitie sunte cele de: estetica unde se efectueaza proceduri specifice de epilare, rejuvenare , fotoregenerare , remodelare corporala , hidradermaabraziune, hidromasaj terapeutic/relaxare , masaj terapeutic / relaxare. Din 2011 functionam si cu serviciul de analize medicale pe care le putem efectua in laboratoarele proprii.De la inceputul anului 2013 sunt disponibile serviciile medicale pentru imagistica unde se pot efectua investigatiile pentru : radiologie, mamografie, osteodensitometrie (DEXA) cat si serviciile stomatologice

Expirat
Muncitori calificati constructii  -  S.C. AIS PHARMA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close