MUNCITOR NECALIFICAT

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Seriozitate, responsabilitate și corectitudine, atenție la detalii;
- Disponibilitate de lucru în ture de zi;
- Disponibilitate la efort

Descrierea jobului

- Colectează și asigură transportul recipientelor speciale și a deșeurile biologice în spațiile special amenajate, conform prevederilor legale în vigoare;
- Colectează sacii cu gunoi menajer și îi depozitează în spațiile alocate acestora;
- Răspunde de păstrarea curațeniei și ordinii în depozitul temporar de deșeuri și de aruncarea sacilor/recipienților cu deșeuri în pubelele corespunzătoare tipului de deșeu;
- Ajută la transportul diverselor materiale sanitare şi de uz gospodăresc respectând normele interne și circuitele specifice;
- Efectuează zilnic curățenia în condiții corespunzătoare a spațiilor repartizate, atât în interior cât și în zona exterioară a sediului (geamuri, parcare, zona de depozitare deșeuri);
- Execută dezinfecția zilnică a mobilierului din spațiile unde iși desfășoară activitatea personalul sediului;
- Asigură suport, ori de câte ori este necesar, și în funcție de disponibilitate, personalului de curățenie pentru activitățile de menaj (grupuri sanitare, aprovizionare cu materiale specific sanitare etc)

Garantăm un mediu de lucru și o echipă profesionistă!

Descrierea companiei

SANADOR a luat fiinţă pentru că avem o misiune. Stim că sănătatea este cea mai importantă pentru tine, iar noi suntem aici ca să incercăm să trecem împreună peste orice obstacol. Îţi ascultăm problemele şi dezvoltăm pentru tine tratamente personalizate.

SANADOR înseamnă medici de elită, tehnologie de top şi grijă fără cusur. Ne-am propus să demonstrăm aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurată în 2001, este cea dintâi unitate SANADOR şi s-a făcut remarcată încă de la început prin profesionalismul echipei medicale. În 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinică medicală dotată cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat să investim capital si expertiză pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel că, în 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi şi 10 săli de operatie, cu una dintre cele mai performante secţii de terapie intensivă (adulţi si copii), compartiment de primiri urgenţe, flotă proprie de ambulanţe şi linii de gardă permanente, inclusiv laborator de analize şi radiologie imagistică medicală de top.

Valorile SANADOR sunt excelenţă, inovaţie, integritate, empatie şi spirit de echipă. Avem misiunea de a îmbunătăţii calitatea vieţii pacienţilor prin acces la cele mai bune tehnologii şi servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicaţi şi profesionisti. Dorinţa SANADOR este de a deveni primul loc şi prima opţiune a pacienţilor în materie de servicii medicale. Ne dorim să stabilim un standard înalt în ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respect, compasiune şi profesionalism şi să oferim cel mai bun preţ pentru servicii medicale de top.

În prezent, echipa SANADOR numără peste 1 600 de angajaţi şi peste 1 500 de medici colaboratori, echipă cu o îndelungată experienţă şi de un înalt profesionalism ce au ca unic scop, să claseze SANADOR drept un centru medical de referinţă din Bucureşti ce poate asigură asistenţa medicală completă cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare şi tratament.

Publicat 6 iun. 2022 Reactualizat 4 iul. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.