Muncitor necalificat, stivuitorist, galvanizator, strungar,

ASSA ABLOY ROMANIA - 10 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Muncitori calificati :
strungari, galvanizatori, stivuitoristi-liza electrica, electricieni

Muncitori necalificati :
operatori cu sau fara experienta, cu disponibilitate de a lucra in schimburi la activitati de asamblare, ambalare, operare masini productie, reglaje, prese.

Descrierea jobului

Companie producatoare de sisteme de acces angajeaza pentru fabrica din Bucuresti muncitori calificati :

strungari, galvanizatori, stivuitoristi-liza electrica, electricieni

si muncitori necalificati :
operatori cu sau fara experienta, cu disponibilitate de a lucra in schimburi la activitati de asamblare, ambalare, operare masini productie, reglaje, prese.
Compania noastra se va asigura de instruirea necesara pentru fiecare post.

Beneficii: prime Paste si Craciun, ziua salariatului, tichete de masa 20 lei, abonament servicii medicale, decont transport, cursuri calificare, spor de zgomot (unde este cazul), prima vacanta, etc.
Program de lucru: Luni-Vineri.
Adresa noastră este în Sector 6, Militari, Str. Preciziei, nr. 5 (metrou Preciziei). Detalii la 0756.142.203.

Va asteptam in echipa noastra!

Descrierea companiei

Suntem Grupul ASSA ABLOY

Oamenii noștri ne-au ajutat sa fim ceea ce suntem astazi, lider global în soluții de acces. Ca multumire, noi le deschidem ușile oriunde merg. Cu aproape 50.000 de colegi în peste 70 de țări diferite, ajutăm miliarde de oameni să experimenteze o lume mai deschisă. Inovațiile noastre creaza o multitudine de spații - fizice și virtuale - mai sigure și mai ușor de accesat.

În calitate de angajator, prețuim rezultatele - nu titlurile sau mediile din care venim. Încurajam oamenii noștri să își construiască cariera în jurul aspirațiilor lor și a obiectivelor noastre commune - sprijinindu-i cu feedback permanent, cursuri de formare și oportunități de dezvoltare. Colegii noștri se gândesc complex la modul în care pot avea cel mai mare impact și îi încurajăm să se dezvolte la nivel local, regional sau chiar internațional.

Pentru ca suntem o echipa primitoare si inclusiva, este important pentru noi să avem echipe diverse, și apreciem perspective și experiențe diferite.

A face parte din echipa ASSA ABLOY înseamnă că vei face lucra intr-un mediu dinamic, dezvoltând soluții inovatoare pentru a îmbunătăți viața clienților noștri.

Vă mulțumim pentru aplicatie și va informam ca vom contacta doar candidații selectionati, care indeplinesc cerintele rolului.

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.