Publicat 04 Iun 2019 | Reactualizat 25 Iun 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Muncitor necalificat/ manipulant marfuri

1 post
Expirat
Atelier tamplarie pal melaminat in zona Bragadiru angajaza moncitori necalificati, mediu placut de munca, salariu atractiv, cautam oameni seriosi si responsabili; Am promis ca vom fi indragostiti de meseria noastra si am ajuns cu o experienta de peste 7 ani in domeniu.
Prin experienta am invatat ca fiecare client este special si ca trebuie sa cautam solutii nu scuze. Astfel venim in intampinarea clientilor nostri cu o echipa de oameni profesionisti, oferim calitate la un pret corect.
Executam toate categoriile de mobila la comanda din PAL sau MDF diverse modele si in numeroase culori.
Pentru orice stil de amenajare se vor gasi solutiile potrivite, oferim servicii de consultanta specializata ca etapa premergatoare proiectelor de executie. La orice proiect efectuam masuratorile gratuit si va prezentam mostre si cataloage la domiciliu, din care alegem impreuna cele mai bune variante.
CREATIVO MOBILI transforma imaginatia in realitate!
Expirat
Muncitor necalificat/ manipulant marfuri  -  CALIN CREATIVO MOBILI S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close