Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Muncitor calificat / necalificat

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- Seriozitate, corectitudine.
- Dorinta colaborare pe termen lung.

Descrierea jobului

Executa lucrari de:

  • pavaj pietonal
  • lucrari terasamente
  • sistem de irigatii si aspersie
  • confectionare, montare gard si vopsitorie
  • peisagistica (plantare pomi, cosmetizare, gazonare si intretinere)Interventii operative pentru rezolvarea defectelor ale diferitelor echipamente specifice la solicitarea/sub indrumarea unui tehnician/inginer.

Realizează informarea operativă a șefului de echipa în situația apariției unor evenimente deosebite in execuția lucrărilor.

Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a responsabilului lucrării respective.

După terminarea lucrului asigură curăţarea, protejarea, conservarea și depozitarea corespunzătoare a sculelor, dispozitivelor, echipamentelor și a mijloacelor de protecţie a muncii aflate în dotarea postului.

Raportează sefului ierarhic orice problemă intervenită pe durata activităţii desfășurate, ce poate avea implicaţii în relaţia cu beneficiarii.

Transmite fișele de intervenţie, respectând termenele impuse prin cerinţele interne, proceduri, note și alte reglementări specifice.

Descrierea companiei

INVESTITII SPATII VERZI SECTOR 3 SRL executa lucrari de constructii (amenajari spatii verzi, instalatii de irigatie si aspersie, activitati de peisagistica).

Expirat
Muncitor calificat / necalificat  -  INVESTITII SPATII VERZI S3 SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close