Publicat 14 Mar 2017 | Reactualizat 11 Apr 2017 | Expiră 15 Apr 2017

Munca in GRECIA

100 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Job Trust cauta personal pentru Hoteluri de Lux in Grecia (4* si 5*) pentru pozitiile de chelneri, spalatori de vase, cameriste, gradinari, bucatari si altele in Halkidiki, Mykonos, Creta, Corfu etc. Salariul lunar oferit este de 400-600E (in dependenta de experienta anterioara)+ cazare si masa asigurate + transport din Romania in Grecia.

Descrierea jobului

Agentia opereaza fara comision! Se accepta persoane cu si fara experienta, cu si fara cunostinte de limbi straine, de la 18-50 de ani! Studiile sunt irelevante, important fiind gradul de deschidere catre noi experiente si oportunitati de cariera!

Descrierea companiei

Whether you are looking for a permanent job or you would like to work during your summer holidays we can help you to make your career!
 Job Trust provides a variety of job positions on both a permanent and temporary basis.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Munca in GRECIA  -  JobTrust