MOTOSTIVUITORIST - Salariul: 5000 RON

Morex Stones - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 5000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Abilitati bune de manevrare a stivuitorului;
- Persoana responsabila, organizata, atenta.

Descrierea jobului

- Incarcarea, descarcarea si transportul marfii cu stivuitorul;
- Manipularea produselor in conditii de siguranta;

Descrierea companiei

Compania Morex Stones SRL a fost fondată în anul 2011, când și-a început activitățile de furnizare de marmură, granit, travertin, calcar, ardezie și onix. In anul 2018, compania si-a consolidat infrastructura cand si-a mutat operatiunile intr-un depozit si sediu cu o suprafata totala de peste 8.000 m. De atunci compania isi desfășoară operațiunile din depozitul și sediul principal din Mogoșoaia. De atunci, Morex Stones a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de piatra naturala din România.

Morex Stones oferă cel mai bun amestec de preț, calitate, măiestrie, fiabilitate și servicii calitative. În calitate de importator direct de piatră naturală, putem oferi produse de calitate excepțională în mod constant și în timp util cu prețuri competitive.

Morex Stones ajută la selectarea pietrelor pentru scopuri rezidențiale sau comerciale. Facilitățile noastre pot procesa orice proiect la dimensiune. Lucrăm cu arhitecți, antreprenori, dezvoltatori, precum și proprietari de case pentru a furniza pietre naturale și pentru a oferi sfaturi și ajutor de specialitate.

Publicat 15 nov. 2021 Reactualizat 13 dec. 2021 Expiră 15 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.