Motostivuitorist manipulant

SC AGRO-EST MUNTENIA SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Persoana de care avem nevoie este energica, muncitoare, atenta la detalii, serioasa.
Trebuie sa detina permis de conducere, categoria B.

Descrierea jobului

Receptionare si depozitare marfuri pe categorii, conform instructiuni si regului interne
Pregatire marfuri pentru livrare si incarcare
Manipulare marfuri
Manevrare motostivuitor
Angajatul este responsabil de integritatea cantitativa si calitativa a bucurilor receptionate, respectiv stocate in depozit.
Activitatea se desfasoara in depozitul companiei aflat in loc Cioranca, jud Buzau si se refera la produsele vandute prin platforma online Hectarul.ro.
Se ofera tichete de masa.

Descrierea companiei

12 ANI DE PERFORMANȚE, IMPLICARE, INOVAȚII

Compania își continuă dezvoltarea printr-o serie de acțiuni la nivel de strategie de business, portofoliu de produse, cât și la nivel de comunicare.

În 2021 AGRO-EST a devenit parte din grupul de companii aparținând lui AEM HOLDING, fond de invetiții în agricultură – care investește în toate marile ramuri din sector. AEM Holding este orientat pe zona de tehnologii, inovații, cercetare și ecologie.

AGRO-EST a fost înființată în 2009, iar în 2011 a finalizat investiția în prima platformă logistică și a înființat divizia de distribuție către fermierii din județul Buzău. Din 2012 până în 2017, compania și-a extins activitatea în județele Ialomița, Brăila, Vrancea, Călărași, Teleorman, Giurgiu, Tulcea, Olt, Prahova, Constanța, Dolj, Argeș, Galați, Vaslui și Bacău, iar în 2019, în zonele Bana și Moldova. De-a lungul anilor, AGRO-EST a achiziționat fermele Sunfield Farming (2015) si Agrigreenmax (2018). A lansat platforma informațională Ecoferma (2020) și platforma Hectarul.ro (2021), a demarat investiția într-o unitate de productie pentru fertilizanti foliari si biostimulatori.

AGRO-EST Muntenia a a fost premiata în 2019 la Gala Oameni pentru Oameni, ca Promotor al Filantropiei – pentru proiectele sociale susținute și finanțate între 2017 și 2019. AGRO-EST a fost inclusă în topul companiilor europene cu dezvoltare susținută (2019).

De-a lungul timpului AGRO-EST a încheiat parteneriate cu Omex Agrifluids UK (2013), Hortifeeds Nutrel UK (2014), Plymag Spania și SPD Franța (2015), Intracorp UK (2016), Agronution Franța (2019), Tracegrow Finlanda și Abaxton Spania (2020), Adva Green Belgia, Compo Germania.

Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 28 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.