Publicat 19 Iul 2021 | Reactualizat 26 Iul 2021 | Expiră 01 Aug 2021

Montatori si tamplari (m / f) pentru amenajari interioare

3 posturi
Expirat
Profilul dumneavoastra:
• Ideal aveti formare profesională completată ca decorator de interior, tâmplar, specialist în tapițerie cu experiență profesională
• Alternativ: experiență practica ca si meșter din slujbele anterioare
• Sunteti disciplinat, harnic si serios
• Măiestrie și know-how/experienta; atent la detalii si cu simt de raspundere
• Va simtiti in largul vostru în relațiile cu clienții
Fiabilitate, independență, flexibilitate• Permis de conducere B, disponibilitatea de a călătoriin timpul orelor de lucru, cunoașterea limbii germane e un avantaj. Montatori si tamplari pentru amenajari interioare
Program de lucru: 40 ore / săptămână; Salariul in baza contractului colectiv de munca cu posibilitatea de a negocia un salariu mai mare in baza experienței și calificărilor.

Ca parte a echipei de montare si asamblare, vă veți asigura că produsele noastre sunt atat livrate cat si montate perfect, si ca clientii nostri sunt intru totul multumiti de serviciile noastre. Pe langa vizitele de lucru la clienti veti ajuta deasemenea si în atelierele noastre interne.


Ce va oferim:
Vă oferim atat seriozitate si respect, cat si corectitudine. Veti lucra intr-un mediu civilizat si dinamic in care va puteți aștepta la o perioada de introducere / scolarizare aprofundată.

In compania noastră lucreaza de mult timp muncitori romani care va pot raspunde eventualelor întrebări si neclaritati.
Oferim opțiunea de modele individuale de timp de lucru (echivalam orele suplimentare efectuate cu timp liber pe care il puteti petrece acasa in Romania, de exemplu) și suntem bucuroși să vă sprijinim în găsirea unui apartament.

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie colega noastra romanca Andreea Alexuc.
O puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 12:00 si 13:00-17:00 la numarul +43 5223 55955 (cereti cu Andreea Alexuc) sau per e-mail la adresa andreea.alexuc@fine.at

Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile dvs. prin e-mail. Persoana de contact este Barbara Hartungen, disponibilă la adresa barbara.hartungen@home-interior.at Welcome @home INTERIOR, expert for Interior Design.Firma noastra de amenajari si design de interior infrumuseteaza camere si cladiri in pas cu tendințele moderne in domeniu. Clienții noștri includ unele dintre cele mai bune hoteluri din Tirol și din împrejurimi. Compania noastră este în creștere și, prin urmare, căutăm pentru locația noastră din Mils (in Landul Tirol) cu efect imediat.
Expirat
Montatori si tamplari (m / f) pentru amenajari interioare  -  Home INTERIOR M.H. GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close