Montatori seminee si cosuri de fum

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 4000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pentru acest post candidatul trebuie sa aiba experienta in domeniul constructiilor (zidarie, montare placi rigips, gletuire, placari piatra naturala, etc) si sa fie obisnuit cu lucrul la inaltime (pe schela). Totodata trebuie ca macar unul dintre cei 2 viitori angajati sa aiba carnet de conducere. Disponibilitatea de lucru in afara Bucurestiului, in deplasari periodice de 1-2 zile in tara, este obligatorie. Pot sa fie maxim 2-3 deplasari in tara lunar. In cazul in care aveti un coleg cu care lucrati de mai mult timp si este o echipa sudata acest lucru constituie un plus, fiind 2 posturi libere.
Candidatii trebuie sa fie comunicativi, sa vorbeasca respectuos cu clientii, sa aiba initiativa, sa caute solutii si sa poata sa se adapteze la diversele conditii de montaj care pot sa apara.

Descrierea jobului

Posturile presupun montajul semineelor si al cosurilor de fum la clientii din Bucuresti, in general cat si uneori din tara. In afara de salariul fix se ofera diurna pentru deplasarile in tara. Iar in functie de calitatea lucrarilor executate si de satisfactia clientilor se ofera uneori si bonusuri pentru lucrari. Angajarea se face cu carte de munca pe perioada nedeterminata. Firma pune la dispozitie masina Ford Transit, schela, scule si accesoriile necesare montajului.

Descrierea companiei

Compania EXCLUSIV DESIGN PRODUCTS, cu sediul in sector 1, Bucuresti, activeaza pe piata din 2007, fiind una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul comertului cu produse de lux pentru amenajari interioare, datorita renumelui creat de calitatea perceputa si transmisa de la client la client. In calitate de importatori ai unor produse de la firme de elita din Europa si USA, venim in intampinarea clientilor nostri cu o paleta diversificata de articole. Gama noastra de produse cuprinde seminee, cosuri de fum, cazi de baie, obiecte sanitare, sisteme de climatizare, minipiscine, saune, incalzitoare pentru gradini si terase, jacuzzi-uri si multe alte produse conexe. Produsele companiei au caracter exclusivist si se adreseaza amenajarilor pretentioase si clientilor care-si doresc produse de top. www.exclusivdesign.ro

Publicat 25 nov. 2021 Reactualizat 25 dec. 2021 Expiră 25 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.