Publicat 18 Oct 2017 | Expiră 17 Nov 2017

Montator

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Unul din marii producatori nationali de usi de garaj angajeaza montator usi de garaj, automatizari si confectii metalice, grilaje, usi antifoc etc.

Candidatul ideal:
• Persoana cu experienta in montarea usilor de garaj, automatizarilor si usilor industriale.
• Permis de conducere – B
• Capacitate de lucru in echipa.

Daca esti meserias cu experienta sau tanar dornic sa invete instalarea produselor marca DUSA, posesor permis de conducere, ambitios, deschis catre noutati si ai incredere in tine ca poti sa executi “un lucru bine facut“ asteptam, asteptam cv-ul tau.

Descrierea companiei

Nyos produce grilaje metalice pentru protejarea bunurilor din spatiile comerciale, ele prevenind vandalismul, accesul neautorizat si, bineinteles, accesul prin efractie. De asemenea, grilajele metalice pot fi utilizate si pentru delimitarea spatiilor din halele industriale. Grilajele Nyos sunt produse in mai multe configuratii si modele - grilaje mobile sau fixe, automatizate sau actionate manual - fiind ideale datorita sigurantei pe care o ofera, dar si aspectului lor estetic deosebit. In plus, orice grilaj metalic marca Nyos (cu exceptia celui lamelar plin) permite o vizibilitate excelenta in interiorul spatiilor comerciale dupa incheierea programului. Pe langa grilaje metalice, Nyos comercializeaza si usi de tip rulou. Sigure si elegante, usile rulou izoleaza termic si fonic datorita lamelelor din aluminium umplute cu spuma poliuretanica din care sunt facute. De asemenea, ele reprezinta o alternativa acolo unde montarea usilor sectionale este imposibila.

Expirat
Montator  -  Nyos