Publicat 23 Iun 2020 | Reactualizat 10 Iul 2020 | Expiră 23 Iul 2020

Montator Tamplarie PVC - Constanta

1 post

Candidatul ideal

Absolvent studii medii (minim);
Carnet conducere categoria B;
Experienta in domeniul tamplariei PVC constituie avantaj.

Descrierea jobului

Asigurarеa în bunе conditii a montajului fеrestrelor din PVC, а accesoriilor, а gеamului tеrmoizolator si а usilor cu garantarea unеi bune functionаri.
Folosirеa instrumеntеlor de lucru adеcvate pentru fiecare tip de lucrare.
Asigurarea transportului în bune conditii a lucrarii la domiciliul clientului.
Asigurarea semnarii de catre client a documentelor (procesul de predare primire a lucrarii, a formularului de evaluare a calitatii lucrarii).

Beneficii:

Echipament de lucru.
Pachet salarial atractiv! Incepand cu 01.01.2019 se aplica prevederile OUG 114/2018, prin care Guvernul a declarat sectorul constructiilor ca fiind prioritar si de importanta nationala pentru urmatorul deceniu. Activitatea companiei CASA NOASTRA S.A se inscrie in acest domeniu, ceea ce inseamna ca toti angajatii societatii vor beneficia de facilitatile fiscal publicate in aceasta ordonanta.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Montator Tamplarie PVC - Constanta  -  CASA NOASTRA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close