Publicat 29 Nov 2018 | Reactualizat 13 Dec 2018 | Expiră 29 Dec 2018

Montator Tamplarie PVC BUCURESTI

2 posturi

Candidatul ideal

Absolvent studii medii (minim).
Carnet conducere categoria B.
Experienta in domeniul tamplariei PVC constituie avantaj.

Descrierea jobului

Asigurarea în bune conditii a montajului ferestrelor din PVC, a accesoriilor, a geamului termoizolator si a usilor cu garantarea unei bune functionari.
Folosirea instrumentelor de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare.
Asigurarea transportului în bune conditii a lucrarii la domiciliul clientului.
Asigurarea semnarii de catre client a documentelor (procesul de predareprimire a lucrarii, a formularului de evaluare a calitatii lucrarii).

Beneficii:
Echipament de lucru.
Pachet salarial atractiv (salariu fix + procent din valoarea produsului montat la client).
Bonuri de masa.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Montator Tamplarie PVC BUCURESTI  -  CASA NOASTRA SA