Publicat 29 Nov 2018 | Reactualizat 29 Dec 2018 | Expiră 30 Dec 2018

Montator Tamplarie PVC BUCURESTI

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii medii (minim).
Carnet conducere categoria B.
Experienta in domeniul tamplariei PVC constituie avantaj.

Descrierea jobului

Asigurarea în bune conditii a montajului ferestrelor din PVC, a accesoriilor, a geamului termoizolator si a usilor cu garantarea unei bune functionari.
Folosirea instrumentelor de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare.
Asigurarea transportului în bune conditii a lucrarii la domiciliul clientului.
Asigurarea semnarii de catre client a documentelor (procesul de predareprimire a lucrarii, a formularului de evaluare a calitatii lucrarii).

Beneficii:
Echipament de lucru.
Pachet salarial atractiv (salariu fix + procent din valoarea produsului montat la client).
Bonuri de masa.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Expirat
Montator Tamplarie PVC BUCURESTI  -  CASA NOASTRA SA