Montator Subansamble - 2 schimburi (Piata Cibin)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Compania APT Resources & Services angajeaza Montatori subansamble cu sau fara experienta pentru clientul sau, companie multinationala ce are ca obiect de activitate, productia de Componente Electronice.

Cerinte:
  • Studii medii
  • Disponibilitate de lucru in 2 schimburi
  • Acuitate vizuala foarte buna.

Descrierea jobului

Beneficii:
  • Tichete de masa de 20 lei/zi
  • Ore suplimentare platite 200%
  • Transport Gratuit/Decontat
  • Sporuri, Bonusuri si Prime lunare.

Cod anunt: 221021IB

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Publicat 22 oct. 2021 Reactualizat 26 nov. 2021 Expiră 26 dec. 2021
Joburi similare