Publicat 01 Nov 2018 | Reactualizat 29 Nov 2018 | Expiră 02 Dec 2018

Montator Mobilier PAL in Voluntari

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Dacă te-ai săturat de montat bucătării la ofertă și vrei puțină diversitate, treci pe la noi să-ți arătăm ce putem face împreună. Chef de muncă și îndemânare să ai, că de proiecte banale te ferim noi. Și de nu ești tocmai artist în domeniu, nu-i problemă, te învățăm noi meserie, pe banii noștri, că așa suntem noi, mărinimosi.
Hai, ca împreună să ridicam mobilierul de retail... pe alte culmi!

Descrierea jobului


- să te incăpățânezi să faci mai bine decât ți se cere.
- să dai găuri și frezaje, preferabil acolo unde trebuie.
- să nu iți fie teamă dacă , din când în când, te mai scoatem din mediul tău si te trimitem sa lucrezi in deplasare, in strainatate.
-știm că nu este nevoie să îți amintim cât de importantă este curățenia si organizarea zonei tale, așa că nu o vom face.

Descrierea companiei

În general ne ocupăm cu producția publicitară, însă, din când in când, mai facem si "avioane" care, oricât de complicate ar fi ele, ne mai și ies. Domeniul nostru este într-o continuă dezvoltare și folosim ultimele tehnologii pentru a ne impresiona clienții, uneori ne impresionăm și pe noi... Ne place ceea ce facem și ne-am propus să fim cei mai buni, iar pentru asta avem nevoie de un colectiv curajos și competent, care să își doreasca sa crească împreuna cu noi.
www.trusteam.ro

Expirat
Montator Mobilier PAL in Voluntari  -  TRUSTEAM