Publicat 01 Iul 2020 | Reactualizat 29 Iul 2020 | Expiră 01 Aug 2020

Meseriasi gresie faianta calificati si cu experienta buna

40 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam meseriasi faiantari in Irlanda de Nord. Experienta minim de 1 an, preferabil 3 ani.
Contract de munca pe 6 luni
Salariu de 2000€ / luna
Va ajutam sa va cazati
NINO, numarul de asigurare nationala Marea Britanie

Descrierea jobului

Producem camere de bai pentru afaceri de nivel international.


Avem nevoie de meseriasi calificati cu experienta minima. Varsta maxima a candidatului poate fi de 45 ani.

Descrierea companiei

Compania Re-Gen Waste reprezintă una din cele mai avansate sisteme de recuperare a materialelor (MRF) fiind specializată în sortarea fracției uscate a deșeusilor. Re-gen Waste acum funcționeaza în Newry, Irlanda de Nord, în mod continuu - 24/24, pentru a procesa peste 1,5 milioane de tone de deșeuri. În activitatea companiei sunt incluse WTE ( Obținerea energiei din deșeuri ), MDR ( managementul deșeurilor radioactive ), MSW ( Procesarea deșeurilor Solide ). Afacerea Re-Gen s-a dezvoltat și bazat pe principiile fixe ale Securității, Deservirii Clienților și a Calității iar toate acestea se datorează Valorilor și Principiilor Companiei construite pe Determinare, Pozitivism, Muncă Silnică, Calitate Superioară din Start și atitudine Deschisă, Onestă și Abordabilă.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Meseriasi gresie faianta calificati si cu experienta buna  -  Re-Gen Waste

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close