Merchandiser

ALBALACT - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este o persoana dinamica, organizata, responsabila si cu foarte bune abilitati de comunicare. Experienta si cunostinte in domeniul vanzarilor sau marketing reprezinta un plus.

Descrierea jobului

- Primirea si mercantizarea marfii conform procedurilor companiei;
- Asigurarea disponibilitatii produselor in spatiile de vanzare in acord cu planogramele agreate si in cadrul categoriei din care acestea fac parte;
- Implementarea strategiei de comunicare la nivelul punctelor de vanzare prin intermediul suportului media recomandat (implementarea activitatilor de promovare);
- Implementarea si intretinerea POSM-urilor;
- Monitorizarea permanenta a calitatii produselor aflate in spatiile de vanzare (ambalaj si termene de valabilitate);
- Monitorizarea preturilor, atat ca nivel cat si ca mod de afisare;
- Intocmirea de rapoarte periodice.

Descrierea companiei

Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria lactatelor, Albalact este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie. Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an.

Înființată în anul 1971, afacerea Albalact s-a dezvoltat constant și rapid și a crescut în cifre în fiecare an. Ne-am dobândit succesul din curajul de a merge mai departe, de a alege obiective din ce în ce mai ambițioase și din abilitatea noastră de a așeză lucrurile în perspectivă.

Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile Albalact sunt de notorietate : Zuzu – cel mai vândut lapte din Romania, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor. Producem lapte și lactate proaspete în fabrica Albalact de la Oiejdea din județul Alba, una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala și de Est, iar din anul 2008 dezvoltăm o gamă diversificată de brânzeturi în fabrica Raraul din Bucovina. Albalact este lider nu doar pe piața de lapte. Deținem cel mai vândut brand de unt și smântână ( brandul tradițional Albalact), iar pe segmentul de iaurt și brânză proaspătă de vaci suntem al doilea mare producător.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați. Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor.

În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe pentru a creea branduri romanesti de top. Impreuna crestem profitabil, prin inovatie si excelenta.

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere" sau pe adresa de email recrutare@albalact.ro!

Publicat 27 mai 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.