Publicat 08 Apr 2019 | Reactualizat 08 Mai 2019 | Expiră 12 Mai 2019

MENAJERA - IBIZA - 1000-1300 EURO - ENGLEZA conversational

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Lucrează ca MENAJERA într-o echipă pentru a obține rezultate excepționale.
Este încurajată să obțină noi abilități. Și oferă servicii extraordinare în împrejurimile incredibile. Este ceea ce face o carieră cu Pretty Green atât de diferită.
Aceasta este o cale de carieră în ospitalitate, care va dezvolta abilitățile de gospodărie și de expertiză. Alăturați-vă echipei noastre profesioniste, veți întreține, curăța și îngriji o gamă largă de interioare și obiecte, asigurându-vă că sunt prezentate cât mai bine.
Învățând de la colegii dvs., veți dobândi abilitățile profesionale de specialitate necesare, urmărind întotdeauna cele mai înalte standarde. Veți avea grijă de oaspeți și veți lucra în fața casei pentru a susține funcțiile și evenimentele.
Într-un mediu în care dezvoltarea și instruirea sunt obișnuite, veți putea să vă dezvoltați abilitățile.

Descrierea jobului

Experiența anterioară de menaj sau ospitalitate ar fi un avantaj, dar nu este esențială. Suntem mai interesați de abordarea proactivă și capacitatea de a aborda noi provocări.
Cu atenție la detalii, vă mândriți cu munca și căutați pentru cele mai înalte standarde.
Vă veți bucura de lucru ca parte a unei echipe și sunteți bucuroși să vă implicați într-o serie de sarcini pentru ai ajuta pe ceilalți.
Bine organizat și cu aptitudini bune de gestionare a timpului, puteți respecta termenele limită și puteți lucra eficient pentru a obține locuri de muncă.
Mai presus de toate, veți fi dornici să învățați noi abilități și să dezvoltați o carieră în domeniul ospitalității.
Aceasta este ocazia dvs. de a vă folosi entuziasmul și interesul față de ospitalitate pentru a oferi o excepție.

Descrierea companiei

Pretty Green este o companie de lux în domeniul chiriei de vacanță și proprietate de tip boutique. Oferim o colecție de vile de lux accesibile la proprietățile noastre proprii, concepute pentru a se potrivi atât nevoilor călătorului de agrement și de afaceri.
Cu Pretty Green, locurile de muncă de zi cu zi devin excepționale. Acest lucru se datorează faptului că, indiferent de rolul lor și de orice departament în care se află, oamenii noștri fac parte din ceva remarcabil. Acestea oferă un sprijin neprețuit familiei frumoase verzi, permițându-le să-și îndeplinească îndatoririle. Și, lucrand în împrejurimile magnifice, ei sunt inspirați să livreze la un standard mai înalt.
Veți fi încredințați și sprijiniți și vă veți mândri de contribuția pe care o faceți. Colaborarea, varietatea și provocarea vor deveni obișnuite. Și, într-un mediu care este în mod neașteptat de spirit de afaceri, veți putea să vă duceți cariera la nivelul următor.

Expirat
MENAJERA - IBIZA - 1000-1300 EURO - ENGLEZA conversational  -  Pretty Green

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close