Publicat 14 Sep 2020 | Reactualizat 12 Oct 2020 | Expiră 15 Oct 2020

MEGA IMAGE IASI ANGAJEAZA SEF DE MAGAZIN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam viitor coleg care sa ni se alature in rolul de Sef Magazin!

Cum vedem noi acest rol-cheie?

 • Seful de magazin Mega Image cunoaste si intelege importanta clientului intern si extern; isi organizeaza sarcinile si responsabilitatile zilnice pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientului prin profesionalism si prin calitatea serviciilor oferite.

Ce competente ii sunt necesare viitorului coleg?
 • LEADERSHIP: isi asuma responsabilitatea pentru gestionarea magazinului pe care il conduce. Este perseverent si in momente provocatoare sau incerte pentru atingerea obiectivelor. Adera rapid la schimbare si ia decizii utile si optime.
 • ORIENTARE CATRE CERINTELE PIETEI SI ALE CLIENTULUI: se concentreaza in mod deosebit pe intelegerea si cunoasterea nevoilor clientilor. Este preocupat permanent de a oferi cea mai buna experienta pentru clientii magazinului pe care il gestioneaza.
 • LUCRUL IN ECHIPA: functioneaza bine in colaborare cu ceilalti membri ai echipei. Creaza un mediu de lucru pozitiv si productiv pentru tipologiile diferite de angajati pe care ii conduce.
 • ABILITATEA DE A INITIA SCHIMBAREA /ADAPTARE LA SCHIMBARE: Investeste timp pentru a ințelege necesitatea schimbării.
 • DEZVOLTA PERMANENT: cauta in mod permanent modalitati de dezoltare, atat pentru el, cat si pentru echipa pe care o coordoneaza. Conduce cu incredere, onestitate si angajament fata de angajati, companie si clienti. Dezvolta si antreneaza angajatii din subordine pentru un parteneriat de succes si atingerea pontentialului maxim ale acestora.
 • ORIENTARE CATRE REZULTAT: intelege si este responsabil de felul in care conduce magazinul. Este constient ca succesul general este atins prin actiunile intreprinse si calitatea acestora in magazin de catre fiecare angajat.. Demonstreaza cunostinte despre produsele si procesele de baza din retail. Anticipeaza obstacolele si ia masuri pentru a preveni sau minimiza impactul acestora.
 • COMPETENTA ANALITICA: Capacitatea de a interpreta si analiza date.Experienta & StudiiStudii - minim Bacalaureat;
 • Minim 1 an experienta in functia de Manager Magazin sau 3 ani experienta anterioara de conducere department /echipa magazin cu minim 15 angajati in subordine;

Descrierea jobului

 • Indeplineste cerintele operationale ale magazinului prin planificare, implementare si repartizare, atat a proceselor, cat si a activitatii angajatilor (urmareste indeaproape rezultatele muncii intregii echipe).
 • Mentine personalul magazinului prin procese de recrutare si selectie. Continua si sustine programe de dezvoltare, orientare si instruire adresate angajatilor din magazin. Planifica, monitorizeaza, evalueaza si sustine activitatea acestora.
 • Atinge obiectivele financiare stabilite anual. Analizeaza variatii ale rezultatelor financiare conform KPI. Se implica permanent in identificarea de masuri optime pentru reducerea de costuri si pierderi.
 • Identifica nevoi si cerinte ale clientilor si propune masuri in consecinta.
 • Asigura diponibilitatea produselor si a serviciilor de calitate in magazin. Menține stocurile de marfa la un nivel optim.
 • Propune si stabileste promovari suplimentare ale produselor in cadrul magazinului.
 • Colaboreaza eficient cu restul de functiuni din cadrul companiei.

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: [email protected] sau să aplici online pe: www.mega-image.ro
Îţi mulţumim!

Expirat
MEGA IMAGE IASI ANGAJEAZA SEF DE MAGAZIN  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close