Publicat 19 Oct 2020 | Reactualizat 03 Nov 2020 | Expiră 04 Nov 2020

Medici Stomatologi pentru Adulti si Copii

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MEDICUL dorit de noi trebuie sa se deplaseze in Bacau, sa fie serios, stabil si sa aiba disponibilitatea de a lucra in echipa.Compania la care va lucra este cea mai mare din orasul Bacau si una din cele mai performante companii din domeniul serviciilor stomatologice din tara.

Descrierea jobului

Se va lucra la unul din cabinetele noastre ce detine un portofoliu mare de pacienti si unde incasarile sunt ridicate.Dotarea cabinetelor este avansata, iar colectivul clinicii STOMDAS, ii va fi alaturi pe intreaga perioada a colaborarii.

www.clinicastomdas.ro

Descrierea companiei

STOMDAS este in ultimii douazeci de ani lider zonal de necontestat in domeniul stomatologic, atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere financiar.
In anul 2014,conform ZIARUL FINANCIAR, Stomdas s-a situat pe locul patru in Romania in servicii stomatologice, din punct de vedere al performantelor economice si manageriale, ceea ce ne defineste ca un nucleu de performanta, unde se pot regasi atat medici cu experienta, cat si medici la inceput de drum si al caror parcurs va fi ghidat de catre echipa medicala din cadrul companiei noastre. Daca sunteti dornic sa evoluati in mijlocul unei echipe de profesionisti culegand atat roadele satisfactiei profesionale, cat si cele ale satisfactiei materiale (financiare), va asteptam la o discutie,pentru a porni la drum.

Expirat
Medici Stomatologi pentru Adulti si Copii  -  SC STOMDAS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close