Publicat 17 Feb 2017 | Expiră 21 Mar 2017

MEDICI SPECIALISTI FRANTA

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Diploma de medicina generala si de specialitate
Nivel conversational de limba franceza
Certificate de conformitate

Descrierea jobului

Va punem la dispozitie posturi de MEDICI SPECIALISTI IN TOATE SPECIALITATILE MEDICALE,in spitale publice, clinici private si centre de sanatate private.

MEDICINA MUNCII, ANESTEZIE, RADIOLOGIE, ONCOLOGIE, PEDIATRIE, CARDIOLOGIE, PNEUMOLOGIE, MEDICINA GENERALA, MEDICINA FIZICA SI BALNEOFIZIOTERAPIE, OFTALMOLOGIE, PSIHIATRIE, GINECOLOGIE.

OFERTA DE POST:
SALARIU: Conform grilei spitalicesti, salariu cuprins intre 3800€ si 4000€ net/luna. Garzile sint platite suplimentar. Minim 2 garzi pe luna.

Asigurare medicala pentru intreaga familie

Locuinta este asigurata GRATUIT de catre spital pentru primele luni dupa instalarea pe post.

Descrierea companiei

Cabinet de consiliere si plasare de specialisti in Franta, EXPERTS MUNDI favorizeaza mobilitatea fortei de munca in Europa, in respectul principiilor deontologice si metodologice impuse de clienti si de candidati. Companie de talie umana, aceasta  ofera servicii personalizate clientilor – spitale, clinici, colectivitati teritoriale, intreprinderi, particulari, raspunzind cerintelor acestora de performanta si de profesionalism. De asemenea, EXPERTS MUNDI  asista candidatii in cautarilor lor de oportunitati de cariera menite sa le confere confort, stabilitate si evolutie profesionala si personala.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MEDICI SPECIALISTI FRANTA  -  EXPERTS MUNDI