Publicat 13 Feb 2019 | Expiră 16 Mar 2019

Medici Diverse Specialitati si Asistenti Medicali

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

​Candidatul ideal : Aptitudine de lucru in echipa, Atitudine pro-activa, Seriozitate, Punctualitate, Dorinta de perfectionare, Etica si profesionalism.

Permis categoria B constituie un avantaj semnificativ precum si cunoasterea Interfetelor de lucru cu CAS, dar nu sunt un criteriu de excludere.

Descrierea jobului

Descrierea postuluiMedic Specialist REUMATOLOGIE, MEDICINA DE INTERNE, CARDIOLOGIE, NEUROLOGIE(Full-Time):

Responsabilitati : Examinarea si monitorizarea clinica si paraclinica a pacientului. Gestionarea eficienta a activitatii si documentelor medicale. Oferirea de consultatii de specialitate in regim cu CAS si privat. Disponibilitate domicilii(maxim 10% din timp).
De preferat colaborare PFI, PFA dar putem discuta si despre CIM.

Descrierea postului Asistent Medical Generalist(Full-Time/Part-Time):

In atentia aplicantilor: posturile includ si domicilii si o parte din timp alocat la gradinita 2 sau 8 ore.

Administrarea tratamentelor prescrise de medic (intravenos, intramuscular, sau oral) la sediu sau la domiciliu pacientilor;
Acordarea ingrijirilor in situatii de urgenta;
Completarea documentelor de evidenta si actualizarea permanentă a fişei de observaţie a pacienţilor;
Completarea documentelor de evidenta a medicamentelor;Pregatirea si sterilizare instrumentar (acolo unde este cazul) ;
Cunoasterea pregatirii pacientului si a materialelor necesare pentru recoltari de produse biologice , explorari functionale si efectuarea acestora;
Acordarea de ingrijiri pentru prevenirea complicatiilor in diferite afectiuni ;
Informarea pacienţilor despre modul de utilizare a medicamentelor şi despre potenţialele lor riscuri sau efecte adverse;
Raportarea evoluţiei stării de sănătate a pacienţilor, atât medicului specialist cat si conducatorului firmei.
Răspunde pentru aplicarea corectă a tratamentului fiecărui bolnav.
Răspunde pentru informarea medicului in toate situatiile.
Răspunde pentru ordinea şi curăţenia din cabinet si anexe.

Descrierea companiei

“Alege sa ai grija de tine!“ Clinica Loxan Magnus Medical, unitate medicala ce a luat nastere in anul 2005 din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor existente si neacoperite pe piata romaneasca, adresandu-se atat persoanelor fizice, cat si juridice, cu o gama larga de servicii si abonamente.Fiind in contact permanent cu cerintele si tendintele nationale si europene medicale, gama de servicii s-a extins pe multiple paliere, Loxan Magnus Medical oferind un grad inalt de competitivitate si eficienta, pe care il pune la dispozitia pacientilor, prin personalul medical profesionist.Cu actualizari zilnice asiguram elemente conexe actului medical, consiliere medicala si paramedicala si, un punct devenit de interes major, cursurile de prim-ajutor particularizate fiecarui domeniu de activitate. Unul dintre elementele principale pe care il urmarim este depistarea precoce a anumitor afectiuni si oferim posibilitatea dea obtine, in timp foarte scurt, rezultatele analizelor ce permit initierea unor masuri imediate si reduc aparitia riscurilor cauzate de timpul indelungat pentru investigatii.

Expirat
Medici Diverse Specialitati si Asistenti Medicali  -  Loxan Magnus Medical SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close