Publicat 03 Aug 2019 | Expiră 02 Sep 2019

Medici/ asistente medic. pt. Germania + curs de lb.germana

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm în permanenţa medici rezidenți, specialişti cat si asistente(ti) medicale care doresc să se angajeze in Germania la spitale sau cabinete medicale ,căt si medici specialiști( incl.stomatologi) care doresc să preia un cabinet profitabil cu tot cu portofoliul de pacienți de la medicii germani care se pensionează sau doresc să se mute in altă localitate. Pentru medicii stomatologi nu avem locuri de munca pentru angajare decat in situatia in care doresc sa achizitioneze un cabinet profitabil. O banca germana sprijina cumpararea acestor cabinete si ofera un credit f. avantajos pe care il puteti inapoia in 10 ani,dobanda anuala fiind sub 2% / an. Nu e nevoie de nici o garantie imobiliara si nici de giranti,deci nu intrati in nici un risc din punct de vedere financiar. DIN PACATE NU AVEM LOCURI DE MUNCA PENTRU FARMACISTI SAU MEDICI VETERINARI.

Descrierea jobului


Este obligatoriu să cunoaşteţi cat mai bine limba germană. Pentru medicii care nu îndeplinesc această condiţie organizăm cursuri intensive de limba germană cu o durata de 2 luni în Germania in orașul Bad Lobenstein. Aici veți dobandi si cunoștiinte de germană medicală. La finele cursului veți susține testul nivel B2 la institutul Goethe din Germania. Germana medicala este nevoie doar la testul pentru obtinerea Aprobationului(dreptul de libera practica). Costurile de intreținere căt si ale cursului sunt suportate de firma noastră,dumneavoastră restituiti aceste costuri abia dupa un an de activitate in Germania. Ca să puteți participa la curs,trebuie sa luati mai intai parte la un test grilă si gratuit in care sa puteti dovedi ca aveti cunostiinte minime de limba germană nivel A2. Daca cumva sunteti in posesia unui certificat de nivel A2 sau B1,nu mai trebuie sa participati la test.Următorul curs intensiv de limba germană organizat de firma noastră în Bad Lobenstein va ȋncepe ȋn prima jumatate a lunii octombrie 2019 si va dura aproximativ 10 săptămâni.
Testul de limba germană aferent acestui curs va avea loc pe 24 august 2019 în următoarele Bucureşti si Timişoara

Testul este grilă şi gratuit pentru toți participanții.
Puteti invita şi prieteni sau colegi medici care doresc să lucreze în spital sau să preia un cabinet de medicină de familie sau stomatologic în Germania.

Pentru medicii care doresc să se angajeze,serviciile noastre sunt gratuite,iar pentru cei care doresc să preia un cabinet profitabil nu trebuie plătite in avans.

Fiecare aplicant va fi contactat de unul din reprezentanții firmei "Brandler&Rauschelbach GbR" in limba romănă.


VA RUGĂM SĂ NU APLICAȚI LA ACEST ANUNȚ DACĂ NU SUNTEȚI MEDIC SAU ASISTENTĂ (T) MEDICALĂ SAU INCA STUDENTĂ(T) SI NU CUNOASTETI DELOC LB. GERMANA.NU AVEM ALTE LOCURI DE MUNCA DECAT PT. MEDICI SI ASISTENTI MEDICALI. MULȚUMIM!

Descrierea companiei

"Brandler&Rauschelbach GbR este o firmă germană de recrutare si plasament avănd o experianță de aprox. 12 ani in ceea ce privește recrutarea si plasamentul medicilor din estul si centrul Europei. Suntem in permanentă căutare de locuri noi de munca pentru medicii care doresc sa se angajeze si de cabinete medicale profitabile care pot fi achiziționate avantajos de către medicii străini.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medici/ asistente medic. pt. Germania + curs de lb.germana  -  Brandler&Rauschelbach GbR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close