Medic Veterinar

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ești medic veterinar cu o experiență de minim 2 ani? Îți place să lucrezi în echipă? Vrei să lucrezi într-un mediu relaxat, în care să simți mai mult ca acasă decât ca la serviciu, dar în același timp să dai ce ai mai bun de la tine și să îți aduci aportul la ceea ce facem? Te consideri o persoană responsabilă, deschisă și energică? Vrei să te dezvolți și să faci carieră?

Vrem să te cunoaștem, avem nevoie de tine în echipa noastră.

Suntem o companie nici mică, nici mare, dar suntem pe piață de 21 de ani și intenționăm să mai rămânem în piață cel puțin încă pe atât. Nu te vom da nici în șomaj tehnic și nici nu vom face restructurări, deci vei fi în siguranță la noi, indiferent de vremurile care vin. Pentru că ceea ce facem, facem foarte bine. Și ca să continuăm asta avem nevoie și de ajutorul tău.

Cine ești tu?
Medic veterinar cu experiență de 2+ ani.
Pasionat de această meserie, pentru care ești dispus să dai tot ce ai mai bun.
O persoană dinamică, responsabilă și deschisă la nou.
Ai dorința de a face performanță în medicina veterinară.
Vrei să faci parte dintr-o echipă de profesioniști care lucrează împreună, se instruiesc împreună și unul pe celălalt, fac performanță în fiecare zi.
Ai putere de muncă, respect și dragoste față de animale.
Empatia este a doua ta natură, dacă nu chiar prima. De cele mai multe ori, dincolo de calitățile de profesionist veterinar, este nevoie să fii om. Avem multe cazuri grele și foarte grele și este nevoie să poți empatiza și cu pacientul, dar și cu proprietarul.
Ești o persoană sociabilă și comunicativă.
Ai disponibilitate pentru a lucra în ture și o dată pe lună în weekend. Programul este de la 08.00 la 15.00 și de la 15.00 la 22.00. O săptămână dimineața, una după-amiaza. Odată la 3 săptămâni va fi nevoie de tine în weekend, program de 8 ore.
Ideal sa cunoști limba engleză cel puțin la un nivel mediu.

Descrierea jobului

Preiei pacientul și te asiguri că faci tot ce e mai bine pentru el.
Te consulți cu echipa în cazul în care cazul este nevoie de asta.
Îți ajuți și colegii, dacă au nevoie de tine.
Discuți cu proprietarul, îi explici ce are de știut, ții legătura cu el dacă este cazul.
Urmărești ce se întâmplă cu pacientul după ce iese din cabinet și te asiguri că evoluția este favorabilă.

Salariu motivant + bonuri de masă.
Recompense financiare în funcție de performanța pe care o ai.
Instruire și pregătire continuă. Îți asigurăm cursuri de top, la nivel național și internațional. Te ajutăm să te specializezi și să devii foarte bun în ceea ce faci.
Siguranța locului de muncă. Dacă îți place la noi și te integrezi în echipă, poți ieși la pensie de aici.
Un mediu de lucru modern și relaxat.
Activități menite să dezvolte spiritul de echipă: team building, petrecere de Crăciun, alte activități specifice.

Descrierea companiei

A&A Medical Vet este o companie cu obiect de activitate medicina veterinară. Înființată în 1999, A&A Medical Vet deține în prezent 3 clinici. Suntem o companie mereu în creștere, pentru care excelența este a doua natură. Prima este iubirea, respectul și compasiunea față de animale.

Angajații noștri nu pleacă decât în cazuri excepționale, pentru că suntem mai mult o familie decât o companie. Avem sedii moderne pentru toate cele trei clinici, instrumente de lucru de ultimă generație, laborator performant și mulți clienți fericiți.

Valorile noastre sunt: profesionalismul, responsabilitatea, corectitudinea, încrederea și implicarea. Dacă te-am convins, tot ce ai de făcut este să ne trimiți CV-ul tău și să ne convingi și tu pe noi că ești omul potrivit. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să facem echipă împreună
Publicat 11 nov. 2021 Reactualizat 26 nov. 2021 Expiră 11 dec. 2021
Joburi similare