Medic veterinar - salariu atractiv

Perfect Pet - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2800 - 4500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Avem disponibile 2 posturi de medic veterinar, unul cu experienta buna si unul cu experienta redusa.
Pentru postul cu experienta redusa este necesara lucrul/practica anterioara intr-o clinica/cabinet. Evident, o experienta cat mai buna, si pentru cineva la inceput, ajuta.

Pentru postul cu experienta
- experienta ca si medic principal pe o tura, de preferat o parte intr-o clinica veterinara cunoscuta
- cunostinte de lucru cu echipamente de laborator
- cunostinte bune despre produse de farmacie - locatia are si farmacie veterinara
- cunostinte medii in lucrul cu PC-ul si de limba engleza
- disponibil la lucrul in ture, inclusiv in weekend prin rotatie (in limita a 40-42 ore lucrate/saptamana, impartite in 4-5 zile /sapt)
- (avantaj) chirurgie pe tesuturi moi

Descrierea jobului

Medicul cu experienta redusa asista colegii vechi la preluarea cazurilor, efectuarea analizelor de laborator, manevrarea si pregatirea pre/post operatorie a pacientilor, efectuarea registrelor. In functie de experienta sau treptat pe masura ce se deprinde experienta, va prelua cazurile ce ii sunt potrivite.
Medicul cu experienta este responsabil de o tura in unul din centrele veterinare Perfect Pet. Locatia se va stabili pe parcurs - in functie de experienta si aptitudini. Incercam in toate cazurile sa gasim locul cel mai apropiat de casa pentru fiecare coleg, dar in general nu putem garanta lucrul intr-o locatie specifica inca de la inceputul colaborarii.

Activitatea este preponderent specifica celei de clinica: consultatii, analize, tratamente, mica chirurgie, prescriere/vanzare produse farmaceutice, completare registre specifice.

Orarul este de 40-42 ore saptamanal, impartite in 4-5 zile de cate 8-9 ore (in functie de locatie). Weekend-uri se lucreaza 1 da/ 1 nu, existand zile libere in saptamana cu weekend lucrat. Nu avem 2 ture de tipul 8-16/14-20 ci o singura tura zilnica, de 8-10 ore, in intervalul 10-19/11-20 (in functie de locatie)

Beneficii:
- mediu de lucru foarte civilizat, incercandu-se apropierea cat mai mult de standardele din afara tarii
- salariu intre 2800 si 4500 lei net (in functie de experienta si performanta la locul de munca) platit integral legal (cu taxe, 5000-8000lei/luna), contract pe durata nedeterminata
- pauza de masa, pranzul platit in weekend, reduceri la servicii/produse
- participarea la un proiect in plina dezvoltare, unde este loc pentru avansat iar opiniile fiecarui membru al echipei sunt luate in calcul.
- echipa mare, ce poate oferi suport si prelua majoritatea cazurilor. Dotari bune ce usureaza lucrul (in fiecare locatie avem ecograf, diferite echipamente pentru analize, radiologie digitala si endoscopie in una din locati, interventiile chirurgicale se fac preponderent cu anestezie inhalatorie).

Descrierea companiei

Perfect Pet este una din cele mai populare destinatii pentru posesorii de animale din Bucuresti. In cele 4 locatii pe care le operam intra lunar cateva mii de stapani si animalute - pentru serviciile medicale, cele de frizerie sau produsele speciale din pet shop.

Serviciile oferite sunt la cel mai inalt nivel, existand o multitudine de noutati pe care le-am pus la dispozitia clientilor din Romania in premiera: abonamente medicale anuale(de care au beneficiat cateva mii de clienti), pachete integrate pentru interventii medicale, s.a.

Produsele puse la dispozitia clientilor variaza de la mancarea clasica pana la produse farmaceutice sau haine de lux pentru catei, pe care le distribuim in exclusivitate in Romania.
Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.