Medic Veterinar, Ingrijitor animale, Personal curatenie.

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

La Brains & Bones avem disponibil un post de medic, unul de asistent si unul de receptioner.

Nu este nevoie de multa experienta in neurologie, neurochirurgie, traumatologie, ortopedie, artroscopie, anesteziologie sau imagistica. Experienta o impartasim sau o acumulam impreuna...Dar este nevoie de cunostinte medicale de baza, ambitie, responsabilitate, seriozitate, precum si o dorinta permanenta de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

Brains&Bones este singurul spital de ortopedie si neurochirurgie veterinara din Romania.
Viziunea noastra este dezvoltarea ortopediei veterinare in Romania, prin introducerea celor mai noi metode si tehnologii si crearea de noi oportunitati prin parteneriate intre medicii din tara si din strainatate. Interventiile ortopedice sunt realizate cu maxima atentie si profesionalism, folosind tehnici inovative atestate prin stagii internationale.

Misiunea noastra este imbunatatirea actului medical si vindecarea rapida a pacientilor, prin perfectionare continua, folosind metode si tehnici revolutionare. Participam frecvent la cursuri de specializare si practica, pentru asimilarea celor mai noi proceduri de tratament si chirurgie.
Publicat 10 mai 2022 Expiră 17 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.