MEDIC VETERINAR cu sau fara experienta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persoana cu sau fara experienta in domeniul alimentar, serioasa, dornica de a invata cat mai mult intr-un mediu dinamic.
Salariul se discuta in cadrul interviului!

Pentru programari la interviu si mai multe detalii sunati la numarul de telefon 079.135.0940

Descrierea jobului

Jobul presupune responsabilitati legate de domeniul alimentar, HACCP, Management Integrat: Siguranta Alimentului, Calitate si Protectia Mediului.

Pentru programari la interviu si mai multe detalii sunati la numarul de telefon 079.135.0940

Descrierea companiei

S.C. CLAS INTERPROD S.R.L este una din cele mai reprezentative şi performante societăţi specializate în producţia de carne.

Politica societăţii în domeniul personalului vizează asigurarea personalului necesar în corelare cu obiectivele de dezvoltare ale societăţii, anticiparea eventualelor fluctuații de deficit sau surplus de personal.

Misiunea managementului societatii noastre este de a asigura organizației angajați competenți și motivați, care să permită realizarea eficientă a obiectivelor organizaționale și creșterea performanțelor.

Apreciem competențele profesionale, integritatea și valorile etice ale angajaților noștri, motiv pentru care oferim salarii atractive, beneficii (ex: cazare si masa de pranz gratuite, etc.) precum si posibilitatea avansarii in cadrul societatii.

În condiţiile competiţiei născute din circulaţia liberă a forţei de muncă în spaţiul Comunităţii Europene ne propunem adaptarea politicii de resurse umane astfel încât să realizăm alinierea acestui domeniu la nivelul celui al operatorilor europeni.

Strategia societăţii noastre în domeniul resurselor umane urmăreşte acoperirea necesităţilor operaţionale ale organizaţiei, prin utilizarea eficientă a resurselor umane.

Capitalul uman este unic in ceea ce priveste potentialul de crestere si dezvoltare, capacitatea oamenilor de a-si cunoaste si invinge propriile limite, pentru a face fata noilor provocari sau exigentelor actuale si de perspectiva.

Resursele umane sunt valoroase, rare, dificil de imitat si relativ de neinlocuit.

Oamenii detin potentialul necesar pentru a crea bunuri materiale si spirituale capabile sa satisfaca cerinte noi sau sa raspunda mai bine unor cerinte vechi.

Vă invităm să vă alăturaţi nouă într-o colaborare sinceră şi benefică.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.