Publicat 04 Iul 2019 | Reactualizat 19 Iul 2019 | Expiră 03 Aug 2019

Medic veterinar - clinica veterinara Satu Mare

1 post

Candidatul ideal

Medic veterinar cu experienta practica in cabinete veterinare pentru animale mici cu abilitati de lucru cu oamenii si animalele, rabdator, calm si atent la detalii.
Avantaj cunoasterea limbii maghiare.

Descrierea jobului

Se vor inmana angajatului sub forma fisei postului. Obligatoriu permis de conducere cat B si cunostinte operare calculator.
Beneficii: programe de educare continua medical veterinara in tara si strainatate, suport in dezvoltarea profesionala si calificarea la locul de munca, mediu placut de lucru.

Descrierea companiei

Cabinet veterinar infiintat in 2005, dotata cu aparatura de biochimie, ecograf,antibiograma ,etc ce si-a propus sa trateze cu profesionalism si empatie toti pacientii.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medic veterinar - clinica veterinara Satu Mare  -  Clinica Veterinara Dr Susa Ioan