Publicat 30 Sep 2019 | Reactualizat 28 Oct 2019 | Expiră 31 Oct 2019

Medic Subinvestigator clinic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare – UMF, Facultatea de Medicina , obligatoriu cu ATESTAT DE LIBERA PRACTICA
- Specializare/cursuri postuniversitare in medicina de urgenta sau farmacologie clinica (avantaj)
- Cunostinte avansate de limba engleza si operare PC
- Cunostinte in GPC - avantaj

Descrierea jobului

- Participa la realizarea si coordoneaza studiile clinice de bioechivalenta pe baza unui protocol prestabilit
- Ia decizii medicale in timpul desfasurarii studiului
- Elaboreaza si raspunde de documentatia studiului clinic
- Participa la recrutarea si la screeningul voluntarilor pentru includerea acestora in studiile clinice de bioechivalenta

Descrierea companiei

Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.

Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com

Expirat
Medic Subinvestigator clinic  -  Terapia Ranbaxy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close