Publicat 24 Feb 2019 | Reactualizat 24 Mar 2019 | Expiră 27 Mar 2019

MEDIC STOMATOLOG (STOMATOLOGIE GEN. / ENDODONTIE/PEDODONTIE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana pasionata de meseria sa, dornica de munca si de dezvoltare profesionala continua. Se asteapta seriozitate, capacitatea de a lucra in echipa, abilitati de comunicare si de relationare interumana.

Descrierea jobului

Se asteapta ca medicul sa poata realiza interventii din urmatoarele categorii: protetica, chirurgie (extractii, incizii), odontoterapie, precum si endodontie.
Programul este de 8 ore.
Se asteapta ca aplicantul sa fie dispus sa invete folosirea software-ului stomatologic Droot.

Beneficiile includ: salariu corespunzator muncii prestate, participarea asigurata la cursuri de dezvoltare profesionala, abonament la sala pentru perioada angajarii.

Descrierea companiei

Clinica Stelidental este o unitate stomatologica moderna, ce ofera o gama variata de servicii precum implantologie, cosmetica dentara si ortodontie. Clinica dispune de 3 cabinete dotate cu aparatura Anthos si Fedesa si radiologie cu aparatura Sirona. Pacientii sunt intampinati cu muzica ambientala intr-o receptie primitoare si relaxanta.

Expirat
MEDIC STOMATOLOG (STOMATOLOGIE GEN. / ENDODONTIE/PEDODONTIE  -  SC STELIDENTAL SRL - BRAILA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close