Publicat 11 Feb 2021 | Reactualizat 11 Mar 2021 | Expiră 14 Mar 2021

Medic Stomatolog - Ploiesti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent al facultății dе Medicină Dentară;
- Abilităţi foarte bune dе comunicare şi relaţionare;
- Abilităţi dе organizare, coordonare şi atenţie la detalii;
- Abilitatea dе a lucra în echipă;
- Integritate şi profesionalism;
- Spirit antreprenorial.

Descrierea jobului

- Stabilеște planul dе trаtаment în bazа propriеi consultații;
- Realizează manopеrеlе dentare la cele mаi înaltе standarde dе calitate;
- Cunoaște şi aplică responsabilităţile de etică şi deontologie profesională;
- Comunică eficient cu celelalte departamente şi stabileşte o relaţie armonioasă cu pacienţii prin crearea unei atmosfere de încredere şi respect;
- Preia urgențele medicale.

Beneficii:

- Salariu competitiv, corelat cu experiența și performanțele dovedite;
- Oportunități de dezvoltare profesională.

Descrierea companiei

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu) și la Londra, având 104 cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5700 metri pătrați și cu o echipă de peste 370 de angajați, dintre care 126 de medici și 5 specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr.Leahu, pacienții primesc tratamente stomatologice inovatoare, realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație, printre care: tratamente revoluționare cu laser, tratamentele de restaurare totală a danturii în doar 24 ore, precum și tehnologia modernă CEREC 3D CAD/CAM ce realizează coroane și fațete dentare în doar o oră. Rețeaua se distinge ca mod de lucru prin abordarea multidisciplinară a pacientului și prin oferirea tuturor opțiunilor de tratament disponibile actual.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori București.

Pentru mai multe detalii despre Clinicile Dentare Dr.Leahu, vă rugăm să accesați www.cliniciledrleahu.ro.

Expirat
Medic Stomatolog - Ploiesti  -  Dr. Leahu Dental Clinics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close