Publicat 19 Ian 2016 | Reactualizat 16 Feb 2016 | Expiră 20 Feb 2016

MEDIC STATIUNE TERMALA FRANTA

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Doua statiuni termale din Franta, Chatel Guyon les Bains si Neris les Bains cauta doi medici care sa se intaleze si sa lucreze in mediul termal, liberal.
Cei doi medici trebuie sa vorbeasca limba franceza minimum la un nivel conversational, insa nivelul indicat va fi cel mediu, vorbit.
Cautam medici care sa doreasca sa inceapa o viata noua intr-o activitate pentru care s-au pregatit, recompensata financiar conform standardelor occidentale.
Statiunea cauta oameni decisi sa lucreze in mediul termal, care sa fie medici de familie, generalisti sau reumatologi, sau specializarea sa le permita sa lucreze in mediul termal.
Cautam oameni cu integritate, extrem de seriosi si pasionati pentru meseria pentru care s-au pregatit

Descrierea jobului

Statiunile termale pun la dispozitie cabinetele unde medicii sa isi poata desfasura activitatea, plus o clientela foarte vasta.
In principiu, medicii instalati vor trebui sa ii primeasca pe pacientii carora le prescriu cure termale, insa find o activitate liberala, acestia vor avea si baza de pacienti alocati departamentului si zonei aferente.
Statiunile termale ofera un mediu foarte bun de lucru, cu ajutor sustinut pentru instalarea acolo.
Medicii primesc ajutor pentru instalarea in statiunea termala, pentru gasirea locuintei si instalarea efectiva, pana cand acestia vor putea sa se descurce independent.

Descrierea companiei

Societatea TOP CARIERE este specializată in recrutarea și plasarea personalului medical si paramedical în Franța și in alte tări din UE. O bună cunoaștere a pieței de muncă, experiențele reușite si profesionalismul colaboratorilor ne-au permis să elaborăm un sistem de muncă reciproc avantajos ("gagnant-gagnant") cu și pentru clientii noștri.
Puteti sa ma contactati in privat la adresa de mail: ioana.preda@topcariere.com, pentru detalii despre statiune, intalnire cu Directorii Statiunii, prezentarea statiunii si a ceea ce ar presupune job-ul acolo, precum si pentru a va oferi lamuriri referitoare la cabinetele care vi se vor aloca, clientela, mediu de lucru, etc.
Voi raspunde fiecarui candidat in parte.
TopCariere a furnizat o mare parte din kinetoterapeutii statiunilor termale din Franta, iar acum e si randul medicilor sa gaseasca oportunitati in mediul termal.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MEDIC STATIUNE TERMALA FRANTA  -  TOPCARIERE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close