de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 09 Mai 2019 | Expiră 09 Iun 2019

MEDIC SPECIALIST MEDICINA DE FAMILIE, Competenta ECOGRAFIE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana linstita, cooperanta, orice nivel de pregatire, inclusiv medici pensionari, bune relatii cu colegii si pacientii, punctualitate, seriozitate, respectarea programului de lucru, dornic de perfectionare continuua.

Descrierea jobului

consultatii de specialitate,adulti si copii,tratament,FACULTATIV EKG,ECOGRAFIE generala
-TICHETE DE MASA,TICHETE CADOU+50% din incasarile cu plata!

Descrierea companiei

S.C.CENTRUL MEDICAL PRAIN Calea Dorobantilor nr.32A,cu intrare numai prin strada Ioan Voda Caragea nr.1.
CENTRUL MEDICALPRAIN- AMBULATOR DE SPECIALITATE=ORL,CHIRURGIE RECONSTRUCTIVA PROTETICA oro-maxilo-faciala si a corpului,ATI,audiometrie,protezare auditiva,inclusiv testare+fixare chirugicala proteza auditiva BAHA , alergologie,medicina interna, cardiologie-ecografii cu ECOGRAFUL VIVID S5, EKG, HOLTERE EKG,TA, CARDIOLOGIE(EKG,HOLTERE,ECOGRAFIE CARDIACA ,DOPLLER COLOR cardiovascular),Diabet,Dermatologie,Recupwrare Medicala,Reumatologie, MEDICINA DE FAMILIE,fiziokinetoterapie.
Ofera consultatii si tratamente pt.toate varstele, in contract cu CASMB/CASILFOV,dar si cu plata,inclusiv interventii chirurgicale ORL SI DERMATOLOGIE, tratament sforait, vertij, acufene-tinitus, tesrtare si tratament alergologig, dermatologic, inclusiv estetice, fiziokinetoterapie, gimnastica cu dispozitivul THERA BANB, ELECTROTERAPIE, LASERTERAPIE, TRATAMENT CU ULTRASUNETE, RADIOFRECVENTA, ACUPUNCTURA ELECTRICA, RECONSTRUCTIE PROTETICA cu silicon, acrilat, implante si magneti din titaniu, CAND NU SE MAI POATE INTERVENI CHIRURGICAL in=malformatii chirurgicale, accidente, operatii mari de cancer. Scop - realizarea auzului si infatisarii cat mai aproape de normal, pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Expirat
MEDIC SPECIALIST MEDICINA DE FAMILIE, Competenta ECOGRAFIE  -  CENTRUL MEDICAL PRAIN SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close