Medic Oftalmolog Pediatru

Lensa - 1 poziție
Oraș de lucru
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Vino in cea mai TARE echipa si hai sa ajutam si copiii sa vada lucrurile mai bine!

Cateva lucruri despre noi:

Impreuna suntem Lensa! Un brand 100% romanesc, cel mai apreciat retailer de optica din Romania, care detine un magazin online lider de piata si o retea nationala de peste 25 de magazine, in continua expansiune.

Lensa este cu adevarat TARE pentru ca ne ghidam in fiecare zi dupa aceste valori:

Transparenta

Ambitie

Responsabilitate

Echipa.

La Lensa te vei ocupa de:

  • Efectuarea de consultatii optometrice pentru copii: masurarea acuitatii vizuale prin metode subiective si obiective, stabilire de dioptrii
  • Prescrierea retetelor de ochelari/lentile de contact
  • Consiliere in vederea alegerii produselor optime (lentile) si a eventualelor tratamente necesare

Nu le vei face singur, ci alaturi de o echipa pasionata de a lucra cu si pentru oameni.

Ne dorim ca tu sa vii cu:

  • Diploma licenta/rezidentiat in specializarea Oftalmologie Pediatrica
  • Pasiune pentru interactiunea cu copii
  • Rabdare si abilitati de persuasiune in ceea ce priveste sanatatea

Iar pentru toate acestea noi iti vom oferi:

  • flexibilitate full time/part-time
  • Bonusuri in functie de performante
  • Programe de training specializat in domeniul optometriei si al celor mai inovative produse

Descrierea companiei

Lensa este atât compania cu cea mai rapidă creștere din piața de optică din România, cât și cel mai apreciat magazin de optică din România, iar misiunea noastră este să facem lumea să vadă bine, prin produse și servicii de optică de excepție, la îndemâna oricui. Transformăm felul în care pot fi văzute lucrurile, formând o lume mai educată, mai conștientă și mai responsabilă când vine vorba de sănătatea vederii.


Lensa este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere pentru a oferi o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Povestea începe în 2013 cu un mic magazin online de lentile de contact colorate și în timp transformă Lensa în unul dintre cei mai mari jucători pe piața de optică din România. Pe lângă magazinul online, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din Europa Centrală și de Est, localizat în București, și alte 20 de showroomuri în cele mai importante orașe din țară: Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.


Lensa adună în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere, dar și cei mai importanți furnizori de lentile de vedere, lentile de contact pentru orice tip de corecție și lentile de contact colorate. Portofoliul Lensa cuprinde o varietate de la branduri internaționale, sigure și de încredere, ce acoperă orice nevoie. Lensa înseamnă calitate de excepție prin tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume mondial.

Publicat 11 iul. 2022 Reactualizat 8 aug. 2022 Expiră 10 aug. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.