Publicat 02 Ian 2019 | Expiră 02 Feb 2019

Medic medicina interna cu competenta Ecografie GENERALA si C

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana linstita, cooperanta, orice nivel de pregatire, inclusiv medici pensionari, bune relatii cu colegii si pacientii, punctualitate, seriozitate, respectarea programului de lucru, dornic de perfectionare continuua.

Descrierea jobului

Consultatii de specialitate,EKG, pulsoximetru,DOPPLER COLOR cardiovascular central si periferic ,ECOGRAFII CU ECOGRAFUL VIVID S5 si LOGIQ, Holtere EKG, TA, EKG DE EFORT (in cadrul spitalului nostru de specialitate,unde avem si compariment ATI,STATIONAR CU PATURI,SALA DE TRATAMENTE,generator de oxigen si STATIE DE OXIGEN in curtea cladirii.
Servicii medicale in contract cu CASMB sau cu PLATA (50%din incasari!)
Medicul internist cu competenta si ECO CARDIACA, colaboreaza la pregatirea, ingrijiri pre si postoperatoriea a pacientilor la care li se practica interventii chirurgicale in unitatea noastra.
-TICHETE DE MASA,TICHETE CADOU

Descrierea companiei

CENTRU MEDICAL public privat, SITUAT in plin centrul BUCURESTILOR,in sediul fostei policlinici SAHIA,FOST CDT DOROBANTI,a 2-a policlinica din BUCURESTI DUPA POLICLINICA nr.10, CA MARIME,DOTARE SI PERSONAL=in cladire mai lucreaza si alti 84 de medici de diverse specilitati,organizati in CMI sau SRL,medici cu care suntem in relatie de colaborare!
CENTRUL MEDICAL PRAIN e format din=
-SPITAL- Sala de operatie , COMPARITMENT ATI, STATIONAR CU PATURI CU GENERATOR DE OXIGEN, STATIE DE OXIGEN,IN CURTE SI
-AMBULATOR DE SPECIALITATE=ORL,CHIRURGIE RECONSTRUCTIVA PROTETICA oro-maxilo-faciala si a corpului,ATI,audiometrie,protezare auditiva,inclusiv testare+fixare chirugicala proteza auditiva BAHA, dermatologie , alergologie,medicina interna, ecografii cu ECOGRAFUL VIVID S5,LOGIC, EKG, HOLTERE EKG, TA, CARDIOLOGIE(EKG,HOLTERE,ECOGRAFIE CARDIACA ,DOPLLER COLOR cardiovascular central si periferic), MEDICINA DE FAMILIE, fiziokinetoterapie.
. Ofera consultatii si tratamente pt.toate varstele, in contract cu CASMB, dar si cu plata, inclusiv interventii chirurgicale ORL SI DERMATOLOGIE,clasice si endoscopice cu Endosopul STORZ=RINITA ALERGICA,SINUZITE,VEGETATII ADENOIDE COPII, tratament In sforait, vertij, acufene-tinitus, testare si tratament alergologic, dermatologic, inclusiv estetice, fiziokinetoterapie, gimnastica cu dispozitivul THERA BAND, ELECTROTERAPIE, LASERTERAPIE, TRATAMENT CU ULTRASUNETE, RADIOFRECVENTA, ACUPUNCTURA ELECTRICA, RECONSTRUCTIE PROTETICA cu silicon, acrilat, implante si magneti din titaniu, CAND NU SE MAI POATE INTERVENI CHIRURGICAL in=malformatii chirurgicale, accidente, operatii mari de cancer. Scop = realizarea auzului si infatisarii cat mai aproape de normal,pt. imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.
-Mai avem si 3 PUNCTE DE LUCRU in judetul ILFOV, inclusiv Medicina scolara.
-Colaboram IN CADRUL SPECIALITATILOR NOASTRE si cu MARI SPITALE UNIVERSITARE din BUCURESTI,DIN TARA SI STRAINATATE.

Expirat
Medic medicina interna cu competenta Ecografie GENERALA si C  -  CENTRUL MEDICAL PRAIN SRL