Publicat 11 Oct 2019 | Reactualizat 08 Nov 2019 | Expiră 11 Nov 2019

Medic generalist

2 posturi
Expirat
Candidatul ideal va avea ca obiectiv imbunatatire si vindecarea pacientului imbratisand valorile noastre. Pentru ca suntem un colectiv unit, cautam un specialist care sa poata lucra in echipa.
De asemenea, este necesar sa fie deschis sa invete metodele noastre unice in Romania de diagnosticare si tratament, bazate pe medicina bioelectromagnetica. Alaturi de noi, va invata sa ofere servicii de calitate, inovatie, integritate si compasiune. Va studia periodic informatii noi din domeniu, se va documenta, va citi tot ce se poate despre medicina alternativa si va contribui activ la dezvoltarea clinicii. Rabdarea este una dintre calitatile de care vom tine cont pentru un parcurs cat mai placut al pacientului. De asemenea, este important sa explice clar tot planul de tratament pe care l-a gandit pentru fiecare persoana in parte. Colegii pe care ii asteptam sa ni se alature pentru cele 2 posturi de medic generalist (pot fi si specializati pe un anumit domeniu), este necesar sa aiba deschidere spre ceea ce inseamna medicina alternative, non invaziva cu rezultate intr-o sfera larga de afectiuni.De asemenea, trebuie sa fie deschisi sa invete despre acest domeniu inovativ, utilizand aparatura de ultima generatie care a adus rezultate exceptionale in peste 25.000 de cazuri (borrelia, alergii, boli cronice, intolerante alimentare, infectii virale si bacteriene etc)

Responsabilitati:

	Sa invete si sa stapaneasca metodele noastre de diagnosticare si tratament din sfera medicinei bioelectromagnetice.
	Sa fie la zi cu toate procedurile si terapiile utilizate in centrul nostru.
	Sa informeze pacientii in legatura cu beneficiile tratamentului.
	Sa mentina un portofoliu profesional.
	Sa utilizeze toate mijloacele pentru a educa pacientii.
	Sa fie orientat catre pacient, empatic, in vederea unui serviciu medical de calitate.
	Sa foloseasca in mod eficient abilitatile de management al timpului.


Beneficii:


	Posibilitatea de a lucra intr-o clinica privata cu cele mai inalte standarde medicale alaturi de o echipa de profesionisti tineri.
	Posibilitatea de a invata metode biofizice de diagnossticare si tratament.
	Posibilitatea de a fi gazda si de a participa la numeroase evenimente de profil.
	Bonusuri pentru rezultate extraordinare si altele.
	Organizam team-buildinguri si intalniri recreative dar si constructive pentru dezvoltarea relatiilor intercolegiale.
 Clinica Transilvania Healing Centre a fost înființată din dorința de a oferi un ajutor real atât pacienților cu un diagnostic, cât și în medicina preventivă prin realizarea unui diagnostic și tratament complex de medicină bioelectromagnetica. Scopul nostru este să depistăm cauzele bolilor, să realizăm diverse corelații între disfuncții ale organelor, sistemelor din corpul uman și să aplicăm un tratament cât mai eficient, adaptat necesităților fiecărui individ. Sistemul holistic de diagnostic și tratament, care și-a demonstrat deja eficacitatea în tratamentul a peste 25.000 de pacienți, constă în evaluarea complexă, funcțională și structurală a situației generale a organismului și în adaptarea individualizată a terapiei cu diverse metode de vindecare biologice.
Expirat
Medic generalist  -  Sanatate Noua

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close