Publicat 31 Aug 2020 | Reactualizat 27 Sep 2020 | Expiră 30 Sep 2020

Medic Generalist Medicina Muncii

1 post

Candidatul ideal

MedLife recruteaza medic generalist pentru activitate de medicina muncii in Bucuresti. Postul poate fi acoperit si de un medic specialist, indiferent de specialitate.

Cerinte:

- Disponibilitate pentru program zilnic de luni pana vineri de la 8:00 la 16:00
- Certificat vizat la colegiul medicilor ca medic generalist sau medic specialist (medicii cu competente limitate nu se incadreaza pentru acest profil)
- cod parafa
- Malpraxis valabil
- experienta in gestionarea urgentelor reprezinta un atu

Descrierea jobului

Atributii:
- efectuarea examenelor clinice angajatilor partenerilor MedLife din Bucuresti
- interpretarea analizelor
- efectuarea de rapoarte privind situatia examenelor medicale la sfarsitul perioadei de control medical periodic

Oferta (bonusuri, beneficii)
- pachet de servicii medicale pentru angajat si rude
- salariu fix prin contract full time
- tichete de masa
- telefon de serviciu

Descrierea companiei

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Angajați sunt bunul cel mai de preț al companiei! Ne definește CALITATEA UMANĂ a personalului medical. Suntem o forță pentru că scriem, clipă de clipă, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din România.

Faptele sunt mărturia idealurilor noastre așa că te așteptăm să demonstrezi că poți SĂ CONSTRUIEȘTI ALĂTURI DE NOI!

Medic Generalist Medicina Muncii  -  MedLife

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close