Publicat 03 Apr 2019 | Expiră 04 Mai 2019

Medic generalist in Franta _ liberal

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CANDIDATUL
Diploma de medic generalist sau medic specialist in medicina de familie
Nivel mediu de limba franceza (B1-B2)

Descrierea jobului

DESCRIEREA COMUNEI
Comuna din Franta de 2400 locuitori, situata in departamentul Vendée, regiunea pays de la Loire, cauta un medic generalist.
Comuna se afla la 10 minute de Chantonnay, 25 minute de La Roche-sur-Yon, 1h de Nantes si 45 de minute de Oceanul Atlantic.
DESCRIEREA POSTULUI :
Potential important de clientela. Clientela provine din comuna (2400 locuitori) si din 3 comune limitrofe ale caror medici au plecat la pensie (1700 locuitori, 1200 locuitori, 1000).
Primaria pune la dispozitie un cabinet medical mobilat.
Se acorda gratuitate la chiria cabinetului pe o perioada de 1 an.
De asemenea, comuna pune la dispozitie o locuinta mobilata.
Se acorda gratuitate la chiria locuintei pe o perioada de 3 luni.
Comuna se afla in zona cu deficit de medici, medicul aflat la prima instalare putand beneficia de un venit minim garantat pe o perioada de maxim 2 ani (6900 euro brut/luna) precum si o indemnitate de instalare de 50 000 euro. Sprijinul financiar este alocat de catre Agentia Regionala de Sanatate.
Servicii de Sanatate :
In comuna :
- un dentist, o farmacie, un kinetoterapeut, asistente medicale, 1 psiholog, 1 osteopat, o casa de batrani (48 rezidenti), ambulanta.
In proximitate :
- spital si clinici in orasul La Roche sur Yon (25 minute)
- spital universitar si clinici la Nantes (1 ora)

Descrierea companiei

OPTIM SYNCHRONY este un cabinet de consultanta si recrutare de personal medical calificat din tari din Uniunea Europeana, deschisi spre o oportunitate de dezvoltare a carierei in institutiile de sanatate din Franta. Oferim servicii de consultanta candidatilor nostri in realizarea proiectelor lor profesionale, servicii bazate pe transparenta, proximitate si respect.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medic generalist in Franta _ liberal  -  OPTIM SYNCHRONY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close