Publicat 10 Feb 2020 | Reactualizat 29 Feb 2020 | Expiră 11 Mar 2020

Medic diabet, nutritie si boli metabolice

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Medic specialist sau primar- specializarea diabet, nutritie si boli metabolice, persoana foarte serioasa, dedicata profesiei si punctuala.

Descrierea jobului

Cerințe: Post full-time medic specialist sau primar- specializarea diabet, nutritie si boli metabolice, persoana foarte serioasa, dedicata profesiei si punctuala.

Responsabilități:​ Acordarea de asistenta medicala specializata - diabet, nutritie si boli metabolice, in regim de consultatii in ambulatoriu si spitalizare de zi.

Beneficii : Pachet salarial atractiv 8.500-11.000 LEI, tichete de masa, prime ocazionale. Totodata, va oferim sansa de a participa la derularea de studii clinice de specialitate, acestea reprezentand un adevarat avantaj pentru personalul medical, atat din punct de vedere al dezvoltarii profesionale, cat si din punct de vedere al beneficiilor financiare.

Descrierea companiei

Va oferim sansa de a face parte dintr-o echipa deosebita in cadrul clinicii Nutrilife SRL, care activeaza pe piata serviciilor medicale de mai bine de 12 ani, beneficiind de o un personal calificat, cu un inalt grad de profesionalism.

Medic diabet, nutritie si boli metabolice  -  NUTRILIFE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close