Publicat 29 Ian 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Medic dentist colaborator Franta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Cerinte: disponibilitate de a lucra cu un volum foarte mare de pacienti,nivel minim de lb franceza,disponibilitate de a invata limba( se cere diploma DELF b2 sau TCF b2 pt inscrierea in Colegiu), seriozitate,disponibilitate de a semna contract pe minim 3 ani.

Descrierea jobului

Cautam medic dentist colaborator, in liberal, pt cabinet in zona rurala, in centrul Frantei, la 30 km de oras.
Oferim cursuri de limba franceza, ajutor in demersurile administrative, formare in cabinet o luna inainte de inceperea activitatii, ajutor in gasirea unei locuinte.
Derularea procedurii: in luna februarie, vizitarea cabinetului in Franta. Martie-aprilie,examen de inscriere in Colegiu(pt care trebuie obtinuta anterior diploma de limba), mai/iunie,formare in cabinet, 1 iunie/iulie-incepere activitate.
Program de lucru: luni,marti,joi,vineri: 8/9-12, 13/14-18/19.sambata 8/9-12,optional. Procentaj 40% . Cabinetul produce actualmente un venit brut de 300 000 euro pe 3 zile de lucru.
Programul va fi marit,deoarece exista cerere, nefiind niciun dr dentist pe 20 km.
Asteptam CV-urile si/sau intrebarile voastre.

Descrierea companiei

Suntem specializati in recrutare medicala si cesiune de cabinete medicale.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medic dentist colaborator Franta  -  FLERIMMO

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close