Publicat 14 Sep 2018 | Reactualizat 14 Oct 2018 | Expiră 15 Oct 2018

MEDIC DE LABORATOR

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MEDICUL DE LABORATOR este o persoana implicata, motivata, open-minded, cu abilitatea de a organiza medical activitatea si de a instrui personalul subordonat. Lucreaza pe aparatura medicala de laborator de ultima generatie, fiind un permanent autodidact si tinandu-se la curent cu noutatile domeniului sau de activitate.
Absolvent de studii de specialitate, specialist, iar experienta relevanta in domeniul de laborator este esentiala, avand toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii la zi - de ex. Autorizatia de libera practica medicala;
Bun utilizator al computerului.

Descrierea jobului

MEDICUL DE LABORATOR are atributii specifice activitatii unui laborator de ultima generatie: organizeaza din punct de vedere stiintific activitatea departamentului / departamentelor pe care le are in grija, interpreteaza rezultate din punct de vedere medical, valideaza medical in sistemul informatic rezultatele care ies din departament, semneaza buletinele de rezultate, rezolva problemele care pot aparea precum si eventualele reclamatii- raspunzandu-le in scris, efectueaza analize specifice conform procedurilor de lucru, participa la elaborarea manualului de proceduri, instruieste si indruma personalul de laborator.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
MEDIC DE LABORATOR  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL