Publicat 26 Ian 2018 | Reactualizat 25 Feb 2018 | Expiră 26 Feb 2018

Medic de Familie in Franta

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

HEKA Recruitment cauta Medici de Familie / Generalisti vorbitori de limba franceza pentru un centru medical din sudul Frantei.

Medicul va avea statut de independent si va lucra intr-un centru medical alaturi de alti doi medici generalisti, de un psiholog si de asistente.
Chiria cabinetului de 15,6 mp este de €610 pe luna (curatenie inclusa in pret) iar francezii sunt dispusi sa o achite in primele 3 luni. De asemenea, medicul va fi ajutat cu informatii sa se inscrie la Ordinul Medicilor si sa gaseasca o cazare potrivita in zona.
Centrul medical are o locatie foarte buna, aflandu-se in apropierea unei farmacii, a unei statii de autobuz dar si a marii.

Descrierea jobului

Clientela pe care medicul o va putea accesa este formata in special din varstinici si familii iar pretul mediu al unei consultatii la cabinet este de €25 (pentru vizitele la domiciliu tariful este mai mare). Asadar, doctorul poate castiga pana la €14,000 EUR pe luna (€25 x 4 pacienti pe ora x 7 ore pe zi x 5 zile lucratoare x 4 saptamani pe luna) si sa-si stabileasca singur programul.

Descrierea companiei

HEKA Recruitment este o agentie de recrutare medicala care are oferte pentru Doctori in Marea Britanie, Republica Irlanda, Franta si Orientul Mijlociu. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite pentru candidatii interesati iar posturile pe care clientii nostri le ofera sunt disponibile atat in sistemul de stat cat si in cel privat.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Medic de Familie in Franta  -  HEKA RECRUITMENT SRL-D