Publicat 28 Apr 2021 | Reactualizat 18 Mai 2021 | Expiră 28 Mai 2021

MEDIC ANATOMOPATOLOG/ BIOLOG CITOLOGIE

2 posturi

Candidatul ideal

Synevo Romania angajeaza personal in departamentul de CITOLOGIE pentru activitatea de citire a lamelor Papanicolau si de validare a buletinelor de rezultate.

  • Studii superioare de specialitate absolvite - Facultatea de Medicina si Rezidentiat Anatomie Patologica; Institutie de invatamant superior de profil Biologie Medicala si Master recunoscut de OBBCSSR;
  • Autorizatie de libera practica – certificat de membru CMR/ OBBCSSR si asigurare de raspundere civila profesionala (malpraxis);
  • Minimum 1 an experienta in interpretarea lamelor de citologie cervico-vaginala in mediu lichid;
  • Cunostinte de citologie cervico-vaginala in mediu lichid;
  • Precizie, timp de reactie, orientare catre rezolvarea problemelor;
  • Respect faţă de sine, pacienţi, colegi – integritate.

Descrierea companiei

Synevo este cel mai important furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, având în portofoliu peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2019, Synevo România administra o rețea națională de 17 laboratoare și 123 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproximativ 16 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Fondat în anul 1995 ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare pentru servicii medicale de calitate din Polonia, Medicover s-a extins ulterior în alte țări, pentru a acoperi nevoi similare. Astăzi, cea mai mare parte a activităţii Medicover se desfășoară în Polonia, Germania, România, Ucraina și India. Medicover oferă prin intermediul celor două divizii ale sale – Servicii Medicale și Servicii Diagnostic - o paletă largă de servicii medicale printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, laboratoare specializate și centre de recoltare de probe biologice.

Divizia de Servicii de Diagnostic oferă o varietate largă de servicii clinice de laborator care includ un număr mare de teste pentru toate ariile medicale majore, de la analize uzuale la avansate, de la servicii de prevenție la monitorizare și tratament. Operațiunile sunt realizate prin intermediul unei rețele de 96 de laboratoare, 670 centre de recoltare probe biologice și 25 de clinici. Principalele piețe acoperite sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.

https://www.synevo.ro/

https://www.linkedin.com/company/synevo-romania/

https://www.instagram.com/synevo_romania/

https://www.youtube.com/channel/UCO8VQmc5WCrt__3brevtOaQ

MEDIC ANATOMOPATOLOG/ BIOLOG CITOLOGIE  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close